Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dieselgate goleste visteria VW cu 25 miliarde de dolari!

Dieselgate goleste visteria VW cu 25 miliarde de dolari!

Autor:

 “Onorata instanta, Grupul auto Volkswagen pledeaza vinovat la toate cele trei acuzatii deoarece este vinovat pentru toate trei”, a declarat Manfred Doss, consilier juridic al companiei, in fata judecatorilor Tribunalului districtual Detroit, in dosarul pentru solutionarea scandalului emisiilor poluante.

 

2c0h720.bild  1 Dieselgate goleste visteria VW cu 25 miliarde de dolari!Die Welt a anuntat ca este prima oara cand Grupul Volkswagen pledeaza vinovat intr-un proces penal, in cadrul acordului in valoare de 4,3 miliarde de dolari cu Departamentul american de Justitie.

VW a acceptat sa plateasca, in SUA, 25 de miliarde de dolari pentru reclamatiile autoritatilor de mediu dar si ale proprietarilor de masini printr-un program de recumparare a nu mai putin de 500.000 de vehicule poluante inmatriculate in tara. Numai daunele se apropie de 15 miliarde de dolari, la care se adauga o amenda civila de 1,5 miliarde de dolari si o amenda penala de 2,8 miliarde de dolari. Scandalul Dieselgate a izbucnit acum doi ani, cand, Agentia americana pentru Protectia Mediului(EPA) a descoperit ca masinile VW au fost echipate cu un soft pentru a insela standardele federale din SUA. Ulterior, VW a anuntat ca, la nivel mondial, 11 milioane de autovehicule ale grupului sunt afectate de emisii poluante.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!