AcasăNewsDictatura UE! Romania, sub bocancul Bruxellesului!

Dictatura UE! Romania, sub bocancul Bruxellesului!

Noul organism de control aprobat de PE va avea rol de verificare peste tot ce inseamna investitii straine in tarile membre ale Uniunii Europene

S-a dat ordin de lupta pe unitatea Bruxelles: dupa ce tarile membre ale Uniunii Europene au fost deposedate de Parchetele Generale (se infiinteaza Procuratura Europeana, sub conducerea Laurei Codruta Kovesi), urmeaza asaltul la finantele publice! Primul pas – verificarea la sange a tuturor contractelor semnate cu firme din afara UE; se au in vedere companiile din China si Rusia, dar ochiul vigilent al CE este atintit si asupra firmelor arabe, braziliene si americane, alti mari jucatori pe piata europeana! Nimeni nu misca in front, iar cine misca, misca mort, asta este deviza doctrinei macroniste, noua Biblie ce se scrie azi.

Noul organism de control aprobat de PE va avea rol de verificare peste tot ce inseamna investitii straine in tarile membre ale Uniunii Europene

Parlamentul European este un organism ascultator si pregatit in orice moment sa duca la indeplinire misiunea ce i-a fost trasata. La o adica, se convoaca si in weekend, cu sedinte tinute duminica, sa vada masa votantilor ca trimisii ei la Bruxelles muncesc, nu taie frunze la caini. Cu o majoritate zdrobitoare (500 de voturi pentru si 49 impotriva), PE a aprobat in regim de urgenta propunerea de infiintare a unui nou instrument de control – ISD este acronimul de la Investitii Straine Directe. La fel ca Procuratura Europeana (activa de la 1 ianuarie 2020), ISD va avea rol de verificare si control peste tot ce inseamna investitii straine in tarile membre ale Uniunii Europene! Si, ca sa-i dea greutate noului organism, ISD opereaza doar pe criterii de securitate ce vizeaza protejarea sectoarele strategice ale economiei spatiului comunitar, jura Bruxellesul.

Au pus geana pe tarile din Est

La nivel declarativ, niciunul dintre state nu este vizat in mod direct, insa e clar ca „agentii” acestui nou organ represiv sunt cu geana pe tarile din Est. Vizate: Ungaria si Bulgaria, ale caror afaceri cu Rusia sfideaza interesele UE, dar si Romania, care isi doreste cu ardoare dezvoltarea parteneriatului economic cu China.

Parlamentul European cauta sa impuna restrictii companiilor de stat ce doresc sa faca investitii in sectoare si tehnologii considerate strategice si cu impact asupra proiectelor europene aflate in derulare; chipurile, este nevoie de verificarea acestor investitii din afara UE pentru a nu pune in pericol interesele vitale ale Uniunii. De fapt, in traducere libera, ca nu mai are rost sa ne ascundem in spatele frazelor pompoase: Bruxellesul vrea sa decida absolut tot – ce fel de investitii ai voie sa faci, cu cine poti intra in afaceri, care sunt domeniile ce pot fi dezvoltate etc!

Control total asupra energiei si comunicatiilor

Noul regulament protejeaza… . Nu, comunicatul PE trebuia sa inceapa cu totul altfel, de forma: „Am instituit control total asupra…”! Caci, exact asta au votat europarlamentarii: trecerea sub comanda directa a UE a sectoarele de energie, transport, comunicatii si date, spatiu cosmic si finante, tehnologii, inteligenta artificiala si robotica. Mai mult, deputatii au mai adaugat si ei cateva sectoare, care initial nu fusesera incluse in raport; asa, sa fie controlul total. Asadar, statele au pierdut si furnizarea de apa, asistenta medicala, apararea, mass-media, biotehnologia si siguranta alimentara!

„Europa care protejeaza a devenit o realitate. Acest mecanism este un pas concret catre amenintarile impotriva industriilor, tehnologiilor si intereselor noastre strategice. Europa isi asuma controlul asupra destinului propriu si este in acelasi timp deschisa investitiilor”. Halucinanta declaratie ii apartine francezului (altcuiva nu se putea!) Franck Proust, raportor al acestei masuri in Parlamentul European. Iata ce ineptii poate scoate pe gura un Proust, care vorbeste despre amenintari impotriva industriilor, cand, de fapt, pe el il arde doar de „interesele noastre strategice”. Adica, bai, colonizatilor fraieri consumatori, cum va permiteti sa construiti/ modernizati ceva in tara voastra cu finantare din China (sau Rusia, sau Emirate, Brazilia etc) cand puteti apela la bancile si firmele noastre de creditare?! Austria, Olanda si Franta va asteapta, au muuulte si flamande banci, pregatite sa va imprumute la o dobanda excelenta, de nerefuzat. In ultima lui fraza, exact asta ne zice acest Proust si jumatate. Retineti: „ Europa isi asuma controlul asupra destinului propriu si este in acelasi timp deschisa investitiilor”. Aici, in Uniune, noi controlam tot ce misca si va asteptam sa faceti coada la imprumuturi. Hai, repejor, Romania sa treaca in fata, i-am pregatit deja un pachet „preferential”, sa-si faca autostrazi!

author avatar
Nicholas Cezar
2.234 afisari

22 COMENTARII

  1. Sa ne raspunda idiotul realizator al acestui articol care spicuieste masuri ale UE de care sa beneficieze si Romania in spectrul unei megacrize care va lovi Europa. Sa ne spuna idiotul de serviciu. cui ne adresam sa ne ajute: rusilor unde poporul moare de foame , chinezilor care vin cu conditii ascunse ? Suntem in UE , sa ne bucuram ca suntem acolo. Cine are cap sa gandeasca , cine nu sa plece la rusi sau la chinezi.

    • Auzi, bă, lab@ nereușită, nu mai bine vrei tu să sugi pe sub altă față de masă? Întreb ptr un Bruzli, regili din Gara de Nord.

    • Cum ne-a ajutat si in 2008 repatriind banii din bancile romanesti preluate de bancile straine. Noroc ca s-a milogit Baselu sa nu faca curatenie de tot 🙂

    • Fratilor daca nu va place „aceasta fituica scarboasa” de ce nu va duceti pe zoaie.com sau alte publicatii serioase. Lasati-ne pe noi amaratii „cu un sigur neuron functional si ala la sto” sa ne complacem in mediul nostru atat de putin elevat 🙂

    • Nicholas Cezar ? Nimeni nu a auzit de un jurnalist cu acest nume , esti Boanchis sau Boeru ? Vorbesti de funie in casa spanzuratului ? Care dictatura U.E , inversezi rolurile conform indicatiilor primite la plic ? Citeste in EVZ de astazi ” Dragnea , Digi 24 , Putin si ultimele manevre ale Rusiei . Legaturile au fost dovedite . S-a facut apel la SUA si serviciile secrete . Breaking News .”. Ce spune senatorul Florin Citu despre legaturile Guvernului Romaniei cu Rusia si ce se ascunde in spatele Bancii Internationale de Investitii . Despre asta de ce nu informezi cititorii , iti pute ?

      • E Boanchis, de obicei. Uneori mai e si Boueru sau chiar Tache. Pe pseudonimul asta o ard cu propaganda prorusa fara rusine. Pe bani, fireste. Ziaristi cacanari fomisti.

    • AK 24 , azi , 20 martie 2019 : ” REGIM DE INFRACTORI . Comisia Europeana trimite Romania in judecata , Regimul Dragnea A REFUZAT SA TRANSPUNA IN LEGISLATIA NATIONALA DIRECTIVA PRIVIND SPALAREA BANILOR . ” DE CE ? Lesne de ghicit !

    • Bai Anonymous-ule, tu te auzi ce spui? Da crizele cine le declanșează, cultule in cap? Rușii, chinezii? Din pacate pentru noi, sunt mulți ca tine, cu drept de vot! Bucură-te tu că ești in UE pentru că eu nu am timp. Eu sunt din ce în ce mai îngrijorat. Și încă ceva: ai citit cu atenție articolul?

  2. Sa ne raspunda idiotul realizator al acestui articol care spicuieste masuri ale UE de care sa beneficieze si Romania in spectrul unei megacrize care va lovi Europa. Sa ne spuna idiotul de serviciu. cui ne adresam sa ne ajute: rusilor unde poporul moare de foame , chinezilor care vin cu conditii ascunse ? Suntem in UE , sa ne bucuram ca suntem acolo. Cine are cap sa gandeasca , cine nu sa plece la rusi sau la chinezi. Aceasta fituica scarboasa numita ziar a inventat ceva nou: dupa ce nu publica exprimarile romanilor, explica in limba engleza ca , tu , cel care scri , ai inebunit , fiindca ai mai scris asa ceva , deci te repeti si nu e cazul sa ti se dea posibilitatea sa te repeti . In ce tara traim ? Iar idiotul de serviciu huleate UE , desi fara banii UE am sucomba

      • Domnule Sic , aveti sange de prostu satului si un nume cu rezonanta , sigur si neuronul functional e la sto . Vai si-amar , nea Sica , te-ai umplut de … ”respect”…

        • Fratilor daca nu va place “aceasta fituica scarboasa” de ce nu va duceti pe zoaie.com sau alte publicatii serioase. Lasati-ne pe noi amaratii “cu un sigur neuron functional si ala la sto” sa ne complacem in mediul nostru atat de putin elevat ?

          • ” Lasati-ne pe noi amaratii cu un singur neuron functional si ala la sto ”. Domnu PArasuta ( DPA ,FMM nu FMI ), presa romaneasca a ajuns apanajul oligofrenilor care se complac ” in mediul nostru atat de putin elevat ” ? Macar , inainte sa sariti de la trambulina , verificati daca este apa in bazin ? Ti-ai tras presa exclusiva cu circuit inchis destinata numai celor ce bajbaie prin noaptea mintii speriind dulaii din gubernie ? Ba , talambule , FMM , te-am dibuit , mirosi a mankurt , sigur nu esti roman ! Nu esti ala activ de pe facebook sub numele CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL ? Vrei sa postezi in voie si nici macar contrazis ? Hihihihihi , ba , te impiedici in fente , tu ori esti prost , ori esti prost , alta explicatie nu este ! Mai ploua cu carnati zbarliti la Rabnita , gaspadine ?

    • Adevaratule Anonymous ( nu vuvuzeaua incurca-lume ce ti-a furat nick-ul ), AFERIM ! Absolut corecte si adevarate postarile tale , unii au luat-o pe aratura , ca sa-si primeasca plicul sunt in stare sa improvizeze si sa minta la greu . Viata e complicata , lupta pentru supravietuire impune concesii , se hranesc cu articole hazlii si vand iluzii fraierilor . Timpul rezolva totul , tic-tac , tic – tac , tic -tac ….!!!

  3. pentru ca sa putem scoate Romania din tarfa sionisto marxista UE a VaticanuluI + BANII PE CARE TREBUIE SA NI SE RECUPERAM DE ACOLO exista o singura solutie : cu unele exceptii,aproape toata clasa politica trebuie distrusa de la stanga la dreapta si de la dreapta la stanga.IAR Procuratura trebuie repopulata cu patrioti/nationalisti=DOSARELE CE TIN DE MAREA CORUPTIE ce vizeaza Lovitura de Stat din 89(name code Dniestr) SE REFAC=CRIMINALITATEA ECONOMICA=SUNT FAPTE ASIMILATE TERORISMULUI SI NU SE PRESCRIU.intreaga clasa politica cu coarde si talhari/ofiteri/agenti acoperiti apartine Securitatii/Masoneriei/Statului Paralel-toata talharia si jefuirea Romaniei de peste juma de trilion de dollari s-au facut in urma Loviturii de Stat din 89 pusa in practica de Smomii Vaticanului de la Moscova in frunte cu sclavetele khazar al Vaticanului Gorbaciov si in colaborare cu Serviciile de informatii ale UE(cLUBUL de la Berna din subordinea clubului Bilderberg).Supervizarea Loviturii de Stat din 89 a fost facuta de catre un talhar khazar al Vaticanului pe nume Henry Kissinger(Omul dintre cele doua Lumi).Kissinger impreuna cu Evgheni Primakov(Kissinger de Russia) l-au pus pe Vladimir pe jiltul Kremlinului …doar cu partide nationaliste/oameni integri Romania isi va recapata Suveranitatea…nu doar scoaterea Romaniei din UE ci si aducerea acasa a romanilor.Mesajul nostru catre tarfa sionisto marxista UE a Vaticanului trebuie sa fie unul ferm-LOUD AND CLEAR https://www.youtube.com/watch?v=zQ2GqpMMZ-o

  4. am inteles ca gunoaiele Vaticanului +iHS+ vor sa isi faca armata proprie= o armata a „Europei”.deci cu finantare dela talharii KHAZARI Rothschilzi ai Vaticanului care au creat organizatia terorista Israel- NU multumesc,motorul meu si parteneriatul pe care il am cu America Conservatoare sunt mult mai sigure si mai puternice decat „armata voastra”.Romanii vor avea destinul in mainile lor nu in mainile stapanilor vostri=mafia sionisto khazara a Vaticanului – https://www.youtube.com/watch?v=1rP402h6Euo

  5. Nu exista in familia Kennedy asemenea exemplar , nu esti nici un Kennedy , esti un mankurt puturos care taie frunza la caini prin presa romaneasca . Nu ai cum sa aduci la tine acasa , in Transnistria , peste 4 milioane de romani plecati in pribegie . Nu esti roman si trebuie sa explici romanilor ce interese ai si cine te-a infiltrat in presa din Romania . Kennediov Kostia , lasa vrajeala , din postari nu te incropesti , regleaza-ti peruca mov , pune-ti fustita rosie , epileaza-te pe picioruse , rade-ti mustata , baga-ti belciugul in nari , incalta-te cu pantofiorii cu toc , gentuta portocalie , rujeaza-te cu zeama de mure si da o tura prin gara Tiraspol dupa musterii cand vin navetistii de Rabnita , succes garantat ! Bagi cateva menuete miorlaite la flautul zbarlit cu gusa si te-ai scos , zburdalnicule ….hihihihihihihi….

  6. Traim intr-un Cub Rubik in care fiecare tre sa stea la locurili dumneavoastra… Alooo…. ALOO,,, Stati fiicari la locurili dumneavoastra tovaresi, alo..aloooooou?… Stati frumos la locurili voastre!..

  7. Vorba platonicului platitudincului constructor domnul Fota, guru mieu din care recit noaptea:
    -„Nemaiavand regulile,,, nestiind dupa ce sa ne orientam, intram intr-o zona in care lucrurile care altadata nu se puteau face acuma se pot face.”

  8. Cate autostrăzi am făcut cu chinezii? în afară de gaze nu am luat nimic de la rusi.
    În 30 de ani guvernanții noștri nu au construit nimic notabil cu toate ajutoarele de la UE.Deci avem nevoie să ne dirijeze cineva. Intotdeauna suntem cei din bancurile cu prosti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger