AcasăNewsDictatura la Iasi: politia rupe mana criticilor primarului (VIDEO)

Dictatura la Iasi: politia rupe mana criticilor primarului (VIDEO)

Foto: Buna ziua Iasi

Presedintele organizatiei non-guvernamentale FAPTA din Iasi, Sorin Balanescu, a fost ridicat, miercuri, de politisti, intrucat impartea pliante in care critica activitatea primarului din municipiu, Gheorghe Nichita. Incidentul a avut loc intr-un cartier iesean, unde edilul urma sa tina audiente.

Foto: Buna ziua Iasi

Sorin Balanescu a ajuns, miercuri, la sediul centrului de cartier Tatarasi al primariei iesene, cu putin timp inainte ca Gheorghe Nichita sa vina sa tina audiente, transmite corespondentul Mediafax. Barbatul a inceput sa imparta pliante privind activitatea organizatiei pe care o conduce, care contineau insa si referiri critice la adresa primarului.

La un moment dat, el a fost inconjurat de mai multi politisti locali, unii imbracati in civil, fiind, totodata, bruscat de una dintre persoanele aflate in zona. Politistii i-au cerut barbatului sa se legitimeze, insa acesta le-a spus ca o va face dupa ce va termina de impartit pliantele.

Ulterior, Sorin Balanescu a fost imobilizat de politisti si dus la duba Politiei Locale parcata in imediata apropiere a centrului de cartier al primariei.

„Uitati ce fac oamenii lui Nichita. Primarul este un comunist”, a strigat barbatul, care a fost preluat apoi de mascati si urcat cu forta in duba Politiei.

Sorin Balanescu a fost dus la sediul Politiei Locale, unde a fost amendat cu suma de 200 de lei, pentru tulburarea linistii publice.

El a spus ca va scoate certificat medical si ii va actiona in judecata pe reprezentantii Politiei Locale, motivand ca in timpul incidentului s-a ales cu o fractura la mana.

Conducerea Politiei Locale sustine ca Sorin Balanescu a venit la centrul de cartier Tatarasi pentru a provoca scandal, motiv pentru care a fost ridicat de fortele de ordine.

Sorin Balanescu a mai fost implicat intr-un incident similar, saptamana trecuta, in timpul audientelor pe care primarul Gheorghe Nichita le-a tinut in cartierul Dacia, iar atunci a fost amendat cu suma de 600 de lei.

[podcast format=”video”]http://files.bzi.ro/videos/c73c88e3efc4ebd636c125dfca0198df.flv[/podcast]

author avatar
Matei Brancoveanu
1.141 afisari

1 COMENTARIU

  1. HALAL OPOZITIE!VROIAM SA VOTEZ ACTUALul ,,USL” DAR CE CONSTAT ?CA NICI N-AU VENIT LA PUTERE SI DEJA ADOPTA METODE SECURISTE. PAI ASA NU MERGE DOMNILOR.N-O SA MAI VOTEZ.PTR CA NU VREAU SA AJUNG SA MA RIDICE NISTE CIVILI DE PE STRADA. SA VA FIE RUSINE! IN SPECIAL PRIMARULUI CARE MAI ESTE SI IN FUNCTIE DE CONDUCERE IN USL .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...

Vânt puternic în mai multe zone din țară. Avertizare de la ANM – HARTA/Cum va fi vremea în București

Vântul va avea intensificări, vineri, în cea mai mare parte a țării. Rafalele vor fi mai puternice la munte, în zona înaltă. Meteorologii au...
proger