AcasăNewsDictatura fustei: iese Udrea, intra Firea

Dictatura fustei: iese Udrea, intra Firea

Mirajul puterii loveste acolo unde te-ai fi asteptat mai putin. Romania lui Traian Basescu o avea pe Elena Udrea pe post de toapa desavarsita, de se ajunsese intr-acolo incat pana si politica externa a tarii era butonata din telecomanda divei de Plescoi. Astazi, cand amintirea lui Nuti inca mai lasa urme adanci prin salile de judecata, schimband destine si resedinte pentru diversi, o alta reusita da din coate sa escaladeze Everestul politicii. Desi a fost trimisa in misiune sa administreze/ salveze un oras cangrenat, Gabriela Firea stranuta de grija strategiilor din PSD (care incep sa o ocoleasca) si cauta cu disperare sa arda etapele parvenitismului politic.

Fashion ul subţire<br >cu cheltuială se ţine Fustă cu<br >sclipici model<br >abajur de veioză<br >dintr o casă cu<br >turnuleţeClutch fucsia<br >gen Barbie<br >asortat cu<br >brăţara kinky

 

Te-ai fi asteptat ca puciul esuat de saptamana trecuta sa schimbe oaresce atitudini printre tradatorii din cel mai mare partid al tarii. De unde, n-ai sa vezi, o data pornita pe drumul asta, Gabita nu se mai opreste, trage tare sa ajunga sus si da de inteles ca regreta rezultatul votului din CEx!

Biroul Permanent al PSD s-a reunit ieri, prilej pentru miliardareasa din Voluntari sa mai vorbeasca nitel cu presa. Insa, in locul unui discurs echilibrat si cat mai distant fata de ultimele tensiuni din partid (pe care, sa nu uitam, chiar ea le-a provocat), un discurs din care sa reiasa preocuparea pentru atat de ceruta, dar lipsita dezvoltare europeana si modernizare a Capitalei, a lu’ Pandelica s-a gasit sa ciripeasca despre „Scrisoarea celor Trei”. Un fel de bagatul batului prin gard, doar-doar l-o intarata nitel pe Dragnea. Ma rog, strategie de judetul Ilfov, ce pretentii sa ai?! „Au fost 25 de semnaturi pe declaratia comuna privind starea PSD. La intalnirea de dimineata, dinaintea CEx-ului, am fost 17, iar in sedinta am mai ramas 11. Cred ca trebuie sa ii intrebati pe dumnealor de ce au renuntat la ceea s-a stabilit de comun de acord”.

E limpede de la o posta (nicidecum Posta Romana, pe care unii o vad cea mai ramolita institutie din tara, un subiect asupra caruia, insa, ne vom apleca cu alt prilej) ca Firea se vrea a fi in PSD o noua Elena Udrea a politicii romanesti. Totusi, nu i-a spus nimeni ca pentru Liviu Dragnea altcineva o interpreteaza pe „Nuti”? In fine…

Zic ca, pana sa ajunga la nivelul fostei stapane din PDL, pe care deocamdata o copiaza doar la posete si haine, GVFP ar face sa se-ntoarca la problemele bucurestenilor, care nu-s deloc putine – avem strazi neasfaltate si pline de gropi, parcari insuficiente, o semaforizare ineficienta pe muuulte bulevarde, spitale in care oamenii mor cu zile, transport public cu masini ramase parca de pe vremea lui Gheorghiu-Dej, asistati sociali apti de munca „sponsorizati” de primarii… si lista poate continua.

Desi aparent banala, conferinta pe care a tinut-o Liviu Dragnea ieri, la Palatul Parlamentului, ne-a aratat, totusi, ceva: liderul PSD nu mai accepta o alta voce in partid! A venit la intalnirea cu presa insotit de Viorica Dancila, dar premierul a ascultat fara replica scurta „cuvantare” a sefului, iar la final, cand a vrut sa deschida gura, un scurt „haideti!” a fost semnalul ca trebuie sa faca pasi. Si, atunci, cum crede stapana banilor din Primaria Bucuresti ca-l poate controla pe Dragnea precum o facea odinioara Udrea cu matelotul de la Cotroceni?!

author avatar
Andrei Coman
2.807 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger