AcasăNewsDiagnostic la SANADOR: inselaciune si fals in inscrisuri

Diagnostic la SANADOR: inselaciune si fals in inscrisuri

Medicii sunt in vizorul politistilor iar sistemul de sanatate sta pe un butori de pulbere. Dupa dezvaluirile privind medicul estetician cu 8 clase care opera fara sa aibe dreptul, controalele la clinicile particulare scot la iveala lucruri incredibile.

Ieri, politistii au facut mai multe controale si perchezitii la sediile unei clinici private, intr-un dosar penal in care sunt cercetate fapte de inselaciune si fals in inscrisuri. Anchetatorii verifica mai multe piste si indicii in urma plangerilor primite. Conform sesizarilor formulate, politistii verifica aspecte legate de infractiunile de fals in inscrisuri si inselaciune cu Casa de Asigurari de Sanatate. Procurorii sustin ca se incasau bani pentru aceleasi operatii de la Casa de Asigurari si de la pacienti. Potrivit unor surse, este vorba de clinica Sanador, care a fost astfel ”diagnosticata”. Politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti, au pus in aplicare trei mandate de perchezitie domiciliara. Potrivit unor surse apropiate anchetei, este verificat modul de decontare de la pacienti si casa de asigurari pentru prestarea de servicii medicale pentru boli cardiovasculare. Pe de alta parte, tot ieri, Politia Capitalei a retinut un medic fals in varsta de 26 ani care avea mai multe parafe si specializari. Acesta a fost prezentat Instantei cu propunerea de arestare.

author avatar
Ramona Feraru
320 afisari

1 COMENTARIU

  1. SA FIE REPUSA IN FUNCTIE ,,SLUJIREA” NEFERTITI ! ,FARAOANCA ! Pai nu vedeti bah ca de cind nu mai e in functie ,,slujirea”(firmelor straine)-ies la iveala furtul firmelor private din avutul statului?? Daca era slujirea-n foonctie punea curu’ pe dosar si mucles! pina se prescria fapta! Acu inteleg si cei mai prosti dintre cei mai prosti de ce era apreciata slujirea de catre ambasade si tari straine+politicienii straini? Lazar are prea multe bube-n cap ca sa poata musamaliza atata furt -are nevoie de ,,slujirea”..! Ce interese servesc #rezisti+ USR+PNL..?? Interesele straine si nu ale ROMANIEI!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger