AcasăNewsDiaconescu il acuza pe Ponta de inchiderea OTV

Diaconescu il acuza pe Ponta de inchiderea OTV

Dan Diaconescu, patronul OTV, a sustinut ca, decizia inchiderii postului sau Tv  dovedeste ca pactul de coabitare Basescu-Ponta a dat roade pentru prima oara, considerandu-l pe premier principalul vinovat pentru decizia anuntata marti.

Iata principalele declaratii ale lui Diaconescu, din timpul conferintei de presa sustinute dupa anuntarea deciziei CNA privind retragerea licentei OTV-ului:

  • Un moment neplacut, groaznic pentru democratia noastra. Este penru prima oara cand in UE se inchide un post TV. Mi-as fi dorit sa nu se intample niciodata asa ceva.  (…) E neplacut pentru mine ca in tara mea se petrece cel mai mare abuz cu putinta la adresa libertatii de exprimare.
  • Toti membrii prezenti, 10, au fost de acord cu decizia, a fost o executie perfecta, ca si in cazul Ceausescu, desi incalca toate legile in vigoare.
  • Acum un an, firma OTV am intrat in insolventa, din acel moment un administrator judiciar conduce firma in locul meu, el hotaraseste in ce ordine se fac platile. Toate amenzile se constituie drept creante, intra la masa credala
  • Incepand de maine, prin avocat, vom supune atentiei instantelor aceasta decizie. In toate celalalte randuri am castigat in justitie
  • Este prima oara cand pactul de coabitare Basescu-Ponta da roade. De ieri am repus pe tapet statutul juridic al actualului presedinte, ieri s-a vorbit de superimunitatea cu care PP-DD nu e de acord.

Dupa cum a facut trimiteri si in cadrul conferintei de presa, in urma cu scurt timp, dupa anuntarea deciziei privind retragerea licentei OTV-ului, Diaconescu declara ca Ponta a actionat asemeni lui Adrian Nastase. Despre care sustine ce, in urma cu cativa ani, i-ar fi cerut presedintelui CNA de la acea vreme sa inchida postul sau de televiziune.

author avatar
eNational
424 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger