AcasăNewsDiaconescu despre plecarea lui Pandele din UNPR: "Nu e un om important!"

Diaconescu despre plecarea lui Pandele din UNPR: „Nu e un om important!”

Presedintele de onoare al UNPR, Cristian Diaconescu, a declarat ca primarul de Voluntari, Florentin Pandele, fostul vicepresedinte al formatiunii, nu este „un om important”, refuzand sa comenteze despre plecarea acestuia la PSD.

„Discutam aici despre momente mari si oameni extrem de importanti”, a spus Diaconescu, miercuri, la evenimentul aniversar de la MAE dedicat implinirii a 150 de ani de la infiintarea ministerului.Intrebat de jurnalisti daca Pandele nu este un om important, liderul UNPR a raspuns scurt: „Nu”.Florentin Pandele va candida sub sigla USL, din partea PSD, pentru un nou mandat la primaria Voluntari, conform unei declaratii a liderului organizatiei social-democrate Ilfov, Robert Negoita.

„Avand in vedere informatiile vehiculate in aceste zile privind posibila candidatura a primarului Florentin Costel Pandele pe listele USL fac urmatoarele precizari: Excluderea din PSD a domnului Florentin Costel Pandele a fost o mare greseala. Florentin Costel Pandele va ramane in PSD si va candida pentru un nou mandat la Voluntari sub sigla USL din partea Partidului Social Democrat”, se arata intr-o declaratie de presa a presedintelui PSD Ilfov, Robert Negoita.

USL mizeaza la Florentin Pandele la Primaria Voluntari

Florentin Pandele era vicepresedinte al UNPR. Despartirea lui Florentin Pandele de PSD in anul 2010 a generat o serie de dispute. Primarul din Voluntari sustinea ca are dovada scrisa a excluderii sale din formatiunea social-democrata, ceea ce ii permitea mentinerea mandatului de primar.

De cealalta parte, PSD sustinea ca Pandele nu a fost exclus din partid si ca daca trece la UNPR isi pierde mandatul.

De altfel, in primavara anului 2011, PSD Voluntari a sesizat Parchetul solicitand constatarea incetarii de drept a mandatului de primar de Voluntari al lui Florentin Pandele, dupa ce Prefectura Ilfov raspunsese sesizarii PSD ca primarul are toate actele necesare pentru a-si mentine mandatul.

author avatar
Ciprian Purice
326 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger