AcasăNewsDezvaluirile unui pusti care vine din anul 2030

Dezvaluirile unui pusti care vine din anul 2030

Il chema Noah, traiste undeva in America de Sud si se jura ca este un calator in timp. El zice ca vine din anul 2030.

Noah se jura ca are 50 de ani dar spune ca a lunat un tratament impotriva imbatranirii care il face sa arate de numai 25 de ani

Culmea, toate spusele sale au fost considerate ca fiind adevarate de catre detectorul de minciuni. Noah spune ca a mai calatorit in timp dar ca ultima data a facut acest lucru in urma cu patru ani si a ramas blocat in vremea noastra.

Masinile propulaste de elctricitate se vor gasi la tot pasul in 2030 Nu sti daca asta se va intampla si in Romania

El spune ca are 50 de ani, dar ca a luat pastile care il fac sa arate ca de 25 de ani cel mult. Desigur, venind din viitor, el a dezvaluit o multitudine de fapte ce se vor petrece. Astfel, Noah spune ca Trump va castiga si alegerile din 2021, ca un eveniment major va face ca inteligenta artificiala sa reprezinte un progres major si ca fiecare dintre noi va purta un computer personal intr-o pereche de ochelari inteligenti, iar plimbarile prin realitatea virtuala vor fi o bagatela.

Inteligenta artificiala va intra puternic in viata noastra si va fi un sprijin zilnic in anumite domenii stiintifice

De asemenea, omenirea va face un salt important in domeniul energiei regenerabile si masinile electrice vor fi folosite pe scara larga. Noah, care este numele american al lui Noe, mai spune ca in 2028 se va recunoaste oficial faptul ca mersul inapoi in timp exista si ca el se prectica incepand cu anul 2003.

author avatar
Catalin Dumitrescu
2.070 afisari

1 COMENTARIU

  1. In Romania mersul inapoi in timp se practica din 23 August 1944, cand PNL, PNT si Tradatorul Nerege Mihai Inscestuosul au vandut rusilor Romania pentru 28 de vagoane de bunuri de valoare si alte beneficii, moment din care Romania nu numai ca a stagnat, dar a inceput sa mearga inapoi in timp.Astazi suntem cu peste 100 de ani inapoi fata de lumea civilizata, din anumite puncte de vedere, desigur.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger