Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dezmatul absolventilor de la Cambridge

Dezmatul absolventilor de la Cambridge

Autor:

Studentii de la una din cele mai renumite universitati din lume s-au dezbracat, au vomitat, au urinat pe aranjamente florale si s-au imbatat in dezmatul anual al absolventilor de la Cambridge.

 

Cambridge 4 Dezmatul absolventilor de la Cambridge

Betii monstruoase, ceva nuditate, o balaceala de zile mari si minimum doua zile de mahmureala

Si uite asa se petrece an de an in faimosul centru universitar. Dupa imaginatia studentilor, in unii ani e ceva mai rau decat in altii. In final, toate duc spre o mahmureala generala care nu de putine ori dureaza doua zile legate. Intr-un an a fost chiar organizata o bataie intre aproximativ 20 de studenti, care faceau parte din doua grupari diferite: “societatea betivilor” si “uriasii verzi”.

cam4 Dezmatul absolventilor de la Cambridge

Un savant a scris odata ca Universitatea Cambridge este “un azil, in toate sensurile cuvintului”

Si anul acesta, parintii care isi plimbau copiii in parc au privit uluiti cum cele mai stralucite minti din Marea Britanie si unele din cele mai bune creiere din lume s-au comportat bestial la petrecerea anuala a absolventilor, unde toti tinerii participanti au baut peste masura, iar fetele au mimat pozitii sexuale cu baietii.

cam3 Dezmatul absolventilor de la Cambridge

Circa 2.000 de studenti si-au facut de cap la propriu

“Multi studenti erau dezbracati pe jumatate, unii rageau, altii injurau sau cantau tare. Isi pierdusera total controlul si nimeni nu era in stare sa-i opreasca”, a spus un barbat.cam2 Dezmatul absolventilor de la Cambridge Cambridge Q Dezmatul absolventilor de la Cambridge
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!