AcasăNewsDezmatul absolventilor de la Cambridge

Dezmatul absolventilor de la Cambridge

Betii monstruoase, ceva nuditate, o balaceala de zile mari si minimum doua zile de mahmureala

Studentii de la una din cele mai renumite universitati din lume s-au dezbracat, au vomitat, au urinat pe aranjamente florale si s-au imbatat in dezmatul anual al absolventilor de la Cambridge.

Betii monstruoase ceva nuditate o balaceala de zile mari si minimum doua zile de mahmureala

Si uite asa se petrece an de an in faimosul centru universitar. Dupa imaginatia studentilor, in unii ani e ceva mai rau decat in altii. In final, toate duc spre o mahmureala generala care nu de putine ori dureaza doua zile legate. Intr-un an a fost chiar organizata o bataie intre aproximativ 20 de studenti, care faceau parte din doua grupari diferite: “societatea betivilor” si “uriasii verzi”.

Un savant a scris odata ca Universitatea Cambridge este un azil in toate sensurile cuvintului

Si anul acesta, parintii care isi plimbau copiii in parc au privit uluiti cum cele mai stralucite minti din Marea Britanie si unele din cele mai bune creiere din lume s-au comportat bestial la petrecerea anuala a absolventilor, unde toti tinerii participanti au baut peste masura, iar fetele au mimat pozitii sexuale cu baietii.

Circa 2000 de studenti si au facut de cap la propriu

“Multi studenti erau dezbracati pe jumatate, unii rageau, altii injurau sau cantau tare. Isi pierdusera total controlul si nimeni nu era in stare sa-i opreasca”, a spus un barbat.

author avatar
Catalin Dumitrescu
1.814 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger