AcasăNewsDezmat intr-un liceu din Capitala: Elevii se uita la filme pentru adulti...

Dezmat intr-un liceu din Capitala: Elevii se uita la filme pentru adulti in timpul orei, fumeaza si distrug manuale! (VIDEO)

Un nou scandal cu elevi in ipostaze incredibile sifoneaza serios imaginea invatamantului romanesc. Mai multi elevi de clasa a 12-a din Capitala au gasit o metoda de-a dreptul scandaloasa pentru a-si manifesta mandria ca termina liceul!

Ani de liceu cu emotii la romana! De unde atatea emotii la romana, cand adolescentii au altceva mai „interesant” de facut in timpul orelor! Se uita la filme pentru adulti, isi aprind o tigara, distrug manuale si arunca scaune prin clasa. Cel putin asta reiese dintr-un video postat pe blogul cristeaalin.wordpress.com, despre care aflam ca ar fi imagini suprinse la Liceului Teoretic “Nicolae Iorga” din sectorul 1 al Bucurestilor.

Pe langa faptul ca si-au facut de cap, fumand, distrugand mobilier si ascultand manele, tinerii s-au si filmat, cat sa aiba si amintiri din perioada liceului. Nu doar din clasa, ci si din afara scolii. Doar ca aceste imagini au ajuns pe Internet, iar acum toata lumea le poate vedea. Inclusiv parintii elevilor, reprezentantii liceului, dar si ai Inspectoratului Scolar.

[youtube]BlyxnjdVX4w[/youtube]

author avatar
eNational
1.643 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger