AcasăNewsDezbaterile pe reducerea CAS, amanate pana saptamana viitoare

Dezbaterile pe reducerea CAS, amanate pana saptamana viitoare

Conducerea Senatului a decis, luni, ca sesiunea extraordinara in care urma sa se discute reducerea CAS cu 5% de la 1 octombrie sa se amane cu o saptamana, a anuntat liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu.

Sarbu a mai declarat ca, in urma discutiilor din Biroul permanent, „era aproape imposibil ca sedinta sa fie convocata astazi (luni, n.r.)”, pentru ca trebuiau trimise materialele la comisia de buget-finante si convocat Ministerul de Finante.

„Este deja ora 14.00, si colegii din Opozitie au inteles lucrul asta (…) Luni (25 august – n.r.) la ora 14.00 vom avea Biroul permanent, iar la ora 16.00, plen”, a anuntat Sarbu.

El a mai precizat ca s-a prezentat in sedinta conducerii Senatului si un parcurs pentru aceasta lege si a precizat ca pe data de 6 septembrie poate fi promulgata, astfel ca exista timp pentru a intra in vigoare de la 1 octombrie.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a sustinut vineri ca „exista toate premisele” ca legea privind reducerea CAS sa fie readoptata fara modificari de Parlament, „cu o majoritate covarsitoare”, in sesiunea extraordinara.

Sursa: digi24.ro

author avatar
Alina Costache
117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger