Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Deva are primar liberal. Oancea, prima reactie dupa castigarea mandatului

Deva are primar liberal. Oancea, prima reactie dupa castigarea mandatului

Autor:

Incantare mare in tabara PNL. Liberalul Florin Oancea va conduce destinele orasului hunedorean, dupa ce a castigat partialele din ziua precedenta.

 

23244421 158192004922530 2315506765320894471 n primar 350x233 Deva are primar liberal. Oancea, prima reactie dupa castigarea mandatuluiDaca inca de seara trecuta liderul PNL anunta victoria candidatului formatiunii pe care o conduce – in cursa directa contra candidatului sustinut de PSD, fostul edil Petre Marginean, noul primar al Devei a transmis un prim mesaj luni dupa-amiaza. “Multumesc electoratului devean, primarilor oraselor liberale care au venit alaturi de mine si care m-au sprijinit, colegilor pentru implicarea de care au dat dovada si nu in ultimul rand, devenilor care si-au pus increderea in mine si care au facut un pas spre un oras mai bun. De astazi incepe reconstructia Devei!”, a notat, printre altele, Oancea, pe Facebook.

Tot pe Facebook il anunta victorios pe liberal si seful sau, Ludovic Orban, care transmitea inca de orele trecute un mesaj pe un ton festivist. “Este sigur.Liberalul Florin Oancea a castigat primaria Devei.Victorie imensa a PNL si un mare castig pentru deveni”, nota liderul liberal.

Va amintim ca deunazi au avut loc alegeri partiale nu doar in Deva, ci si in alte 16 localitati din Romania.

sursa foto: facebook.com/florinoancea.officialpage


2 comentarii to Deva are primar liberal. Oancea, prima reactie dupa castigarea mandatului

  1. Radu Vasile

    Florin Oancea a fost implicat într-un scandal de proporții, după ce, în 2006, și-a trimis șoferul să dea, în locul său, un examen, în cadrul masteratului în administrație publică, susținut la centrul din Deva al Universității „Vasile Goldiș” din Arad. Ioan Ognean s-a prezentat la examen, a răspuns cu succes la întrebările privind “fenomenul corupției și modalități de combaterea acestuia” și a obținut nota 9. Oancea a primit și o amendă administrativă de 1.000 de lei și exmatriculat.

    Presa ar fi comentat pe larg dacă era vorba de un pesedist. Dar la liberali merge.

  2. ??????

    Se pare totuși că odată cu schimbările la “conducerile” unora dintre administrații ar fi început să se manifeste presiuni asupra unora dintre funcționari ?
    Considerați că instituțiile abilitate cu anchetele penale ar trebui să intervină ?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 27-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!