Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Deutsche Bank: “Vrem sa ne cerem iertare!”

Deutsche Bank: “Vrem sa ne cerem iertare!”

Autor:

In premiera, cea mai mare banca din Germania si-a cerut scuze, public, “pentru gravele greseli”, de pe urma carora a primit amenzi usturatoare si au dus la pierderi de peste un miliard de euro, o scrisoare care a umplut o pagina intreaga in Frankfurter Allgemeine Zeitung.

 

deutsche bank Deutsche Bank: “Vrem sa ne cerem iertare!”“Aceste poveri din trecut nu ne-au costat numai bani, ci si reputatie si incredere. De aceea vreau sa profit de oportunitate pentru ca, in numele conducerii Deutsche Bank, sa exprim regretul nostru profund pentru ce s-a intamplat. Vrem sa ne cerem iertare. Comportamentul bancii nu a corespuns standardelor noastre si a fost inacceptabil”, a spus John Cryan, presedintele institutiei.

Deutsche Bank a fost implicata in scandalul titlurilor de valoare garantate cu credite imobiliare(MBS) din SUA, fiind sanctionata de Departamentul de Justitie cu 7,2 miliarde de dolari. Banca a incheiat anul 2016 cu pierderi de 1,4 miliarde de dolari, iar costurile litigiilor s-au ridicat la 2,4 miliarde de euro.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!