AcasăNewsDetinutii si jandarmii, scosi la zapada!

Detinutii si jandarmii, scosi la zapada!

Detinutii si jandarmii, colegi de lopata

Primarita Gabriela Firea a decis ca aproape 100 de puscariasi vor fi scosi de la Penintenciarul Bucuresti Jilava si pusi la deszapezirea strazilor laterale si a trotuarelor care nu sunt in vecinatatea firmelor sau a asociatiilor de proprietari, dar si in  zonele din apropierea unitatilor de invatamant si ale spitalelor.

Detinutii si jandarmii, colegi de lopata

Vor colabora cu 100 de jandarmi, care, la randul lor, au fost  chemati sa dea zapada din jurul spitalelor Sfanta Maria, Cantacuzino, Gomoiu, Sfantul Stefan, Colentina si Burghele.

Detinutii care vor presta, voluntar, la lopata sunt doar cei care beneficiaza de regim deschis si semideschis, ne asigura Administratia Nationala a Penitenciarelor.

In ceea ce-i priveste, agentii economici si asociatiile de proprietari care nu curata strazile si trotuarele din vecinatatea lor, au primit somatii, dupa care, daca nu fac nimic, in cateva ore, pot fi pasibili de  amenzi, de pana la 500 de lei.

“Municipalitatea, prin operatorii de salubritate si cu ajutorul persoanelor care sunt in detentie si a jandarmilor vor degaja doar strazile laterale si trotuarele care nu apartin agentilor economici si asociatiilor de proprietari. Ceilalti trebuie sa respecte legea”, a spus Firea, la Comandamentul de iarna a Primariei Capitalei.

author avatar
Bogdan Borcea
333 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger