AcasăNewsDetalii SOCANTE despre punctajul pe care l-a primit Cezar Ouatu din partea...

Detalii SOCANTE despre punctajul pe care l-a primit Cezar Ouatu din partea moldovenilor la EUROVISION 2013! (VIDEO)

Toata lumea incearca sa isi explice motivul esecului pe care l-a avut Romania la EUROVISION 2013. Cezar Ouatu supranumit “Lady Gaga din Carpati” a pasit increzator pe scena de la Malmo, dar lucrurile s-au sfarsit destul de prost – doar cu locul 13 in clasamentul final.

Daca reprezentantul Romaniei la EUROVOSION 2013 a dat vina pe traditionala votare pe cumetrii, vin si expertii in domeniu cu o explicatie. Cei mai multi sustinatori au fost deranjati de faptul ca “vampirul” nu a obtinut punctaj maxim din partea vecinilor de peste Prut, iar din partea Spaniei niciun punct.

Jurnalistul Petru Bogatu a spus ca televotingul din seara de sambata a fost deturnat. Se pare ca punctajul maxim acordat de moldoveni celor din Ucraina nu este altceva decat efectul mizerabil al unui atac informational de amploare. El a explicat cum a fost posibil ca desi majoritatea fratilor de peste Prut l-au votat pe Cezar Ouatu, balanta sa se incline in favoarea Ucrainei.

“Vorba e ca, potrivit agentiei ruse Novâi Reghion, abonatii companiei de telefonie mobila si fixa din regiunea transnistreana pentru prima data au avut posibilitatea sa voteze favoritul concursului, costul unui apel sau SMS fiind de 8 ruble transnistrene. Cine anume la Chisinau a incheiat aceasta tranzactie dubioasa cu Tiraspolul trebuie intrebata mai intai de toate compania Moldcel, sponsorul general al concursului Eurovision Song Contest in Republica Moldova?

Pana una alta, un lucru este cert. Linia telefonica din regiunea separatista nu are cum sa fie controlata de operatorii din Chisinau, ceea ce explica faptul ca din stanga Nistrului au intrat mai multe voturi pentru Eurovision decat de pe malul drept. In conditi normale, fireste, acest lucru era sa fie exclus”, a scris editorialistul pe Jurnal.md.

[youtube]VgHWFiavqjA[/youtube]

De asemenea, seful delegatiei Romaniei, Dan Manoliu, a marturisit ca un prieten de-ai sai din Spania a incercat in nenumarate randuri sa il voteze pe Cezar Ouatu, dar in zadar.

Contratenorul care a facut show pe scena de la Malmo din Suedia cu melodia “It’s my life” a ocupat un loc foarte modest – un loc cu ghinion – 13. Chiar daca avea cele mai mai multe vizualizari pe canalalul oficial de Youtube al EUROVOSION, Cezar Ouatu nu a reusit sa stranga mai mult de 65 de puncte.

Reprezentanta Republicii Moldova s-a clasat pe locul 11, cu 71 de puncte. Aliona Moon a cucerit publicul cu piesa „O mie” cantata in limba romana.

Citeste si:

Cezar Ouatu, 13 cu ghinion la Eurovision. Furat la voturi in marea finala?

Secretul SUCCESULUI: Castigatoarea Eurovision 2013, STAR in filmele pentru adulti! (VIDEO)

Afla totul despre Emmelie de Forest, castigatoarea EUROVISION 2013! (FOTO/VIDEO)

Dezvaluiri SOCANTE facute de seful delegatiei Romaniei la EUROVISION 2013! (VIDEO)

author avatar
Anca Murgoci
1.032 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger