AcasăNewsDetalii INGROZITOARE! Povestea romancei care si-a pierdut viata in timp ce cobora...

Detalii INGROZITOARE! Povestea romancei care si-a pierdut viata in timp ce cobora dintr-un taxi! (FOTO)

Tragedie in Iasi! O tanara in varsta de 26 de ani si-a pierdut viata intr-un mod incredibil, chiar in momentul in care cobora dintr-un taxi. Ea se indrepta spre compania la care lucra, nestiind ca acela va fi ultimul drum din viata ei.

Adina Raluca Carcea, in varsta de 26 de ani, a fost prinsa sub rotile unui Logan taxi, la scurt timp dupa ce a coborat din masina. Barbatul oprise autovehiculul cu toate ca drumul era semnalizat cu linie continua. Masina a fost izbita violent in spate de un Seat, la volanul careia era un tanar in varsta de 21 de ani. Impactul a facut ca taxiul sa ricoseze fix in victima care tocmai coborase, prinzand-o sub roti. Ea a fost lovita foarte grav in zona capului si a murit pe loc. Pompierii au intervenit imediat si au scos-o de sub rotile masinii, la fel si pe barbatul care ramasese incarcerat acolo.

Politistii au demarat o ancheta pentru a-i cerceta pe cei doi soferi, ambii fiind acuzati de incalcarea legislatiei. Taximetristul a stationat neregulamentar pe drumul european, iar soferul de 21 de ani nu a pastrat distanta fata de masina din fata sa. Astfel, impactul nu a mai putut fi evitat.

Tragedia ar fi putut fi impiedicata daca taximetristul ar fi respectat in tocmai indicatiile date de victima. El a preferat sa o ia pe alt drum, lucru care i-a fost fatal tinerei.

Adina, proaspat casatorita, era de profesie economist contabil. In ziua accidentului, sotul ei era plecat in America, in delegatie.

„Raluca era o persoana sufletista. O fata inteligenta. Sotul ei nu stie ca a murit, se intoarce peste doua zile. El nu stie ce s-a in­tamplat“, au spus colegii ei pentru Ziarul de Iasi.

Sursa foto: Ziarul de Iasi.

author avatar
Anca Murgoci
2.159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger