AcasăNewsDetalii incredibile despre modul in care Viktor Ianukovici a vrut sa fuga...

Detalii incredibile despre modul in care Viktor Ianukovici a vrut sa fuga in Rusia

Viktor Ianukovici, presedintele Ucrainei, a vrut sa fuga, sambata seara, in Rusia, dupa ce Parlamentul ucrainean a decis ca Ianukovici nu mai este capabil sa conduca tara.

Parlamentarii ucraineni l-au destituit, de facto, pe Ianukovici si au decis organizarea de alegeri anticipate pe 25 mai. De teama sa nu fie retinut sau chiar executat, Ianukovici a incercat sa fuga in Ucraina la bordul unui avion privat care urma sa decoleze de pe aeroportul din Donetk.

Conform presei ucrainene, Ianukovici era insotit de mai multi bodyguarzi, inarmati, si a fost oprit de graniceri sa fuga. Interesant este ca, in momentul in care au remarcat ca actele avionului nu sunt in regula, granicerii au fost abordati de „gorilele” lui Ianukovici, care au incercat sa-i mituiasca pentru a obtine unda verde pentru zbor.

Granicerii au refuzat banii propusi de oamenii lui Ianukovici, iar presedintele Ucrainei a fost obligat sa dispara intr-o zona muntoasa din apropiere de Donetk, la bordul unei masini de teren.

De altfel, presa ucraineana sustine ca Ianukovici se ascunde si acum undeva in apropiere de Donetk, unde isi planuieste fuga din tara.

Ianukovici a fost demis de Parlamentul ucrainean dupa luni intregi in care capitala Kiev si alte orase importante din Ucraina au fost scena unor batalii sangeroase duse intre fortele de ordine loiale presedintelui si reprezentantii Opozitiei.

author avatar
Cristi Ionita
322 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger