AcasăNewsDetalii incredibile despre eleva care a disparut trei zile de acasa: "A...

Detalii incredibile despre eleva care a disparut trei zile de acasa: „A mers cu autocarul de la Constanta la Suceava!”

Iulia Ionescu, eleva eminenta la un liceu de top din Bucuresti, a fost gasita la trei zile de cand parintii tinerei au anuntat disparitia acesteia.

Tanara se afla intr-un tren care venea de la Moscova si se indrepta spre Bucuresti. Iulia a urcat in tren la Suceava si a fost recunoscuta de seful de tren, care a anuntat fortele de ordine.

Politistii s-au urcat in tren la Bacau, iar la Focsani Iulia a fost data din tren pentru a fi identificata, oamenii legii stabilind ca este eleva care a disparut din Bucuresti.

Despre escapada Iuliei la o manastire din Suceava a vorbit si o tanara care a recunoscut-o pe Iulia in urma cu cateva zile, intr-un autocar care se deplasa de la Constanta catre Suceava.

„Autocarul venea de la Constanta spre Suceava. Dupa ce am trecut podul de la Vadul Oii, undeva se fac doua sau trei drumuri. Autocarul a oprit si s-au urcat trei persoane – doua fete si un baiat. Una din fete e cea vazuta la TV, iar cealalta e mai in varsta cu 2-3 ani. Avea o haina trei sferturi neagra, pantalon negru, cealalta avea haina gri, gri inchis. Fetita avea si un puloveras albastru, mov. Nu cunostea zona. Nu parea chiar speriata, era vesela, zambea, dar avea ochii rugatori, parca nu avea o relatie apropiata cu persoana care o insotea. Abia la Roman au coborat. Nu am stiut atunci cand eram acolo, abia aseara am vazut la TV. De cate ori au coborat, impreuna au coborat. Fetita se afla tot timpul in centru. Nu avea haine monahale”, a declarat Ana Sandu pentru Romania TV.

Sursa foto: romaniatv.net

author avatar
Cristi Ionita
772 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger