AcasăNewsDetalii incredibile despre accidentul petrecut in Muntenegru si in care au murit...

Detalii incredibile despre accidentul petrecut in Muntenegru si in care au murit 18 romani (VIDEO/ FOTO)

Un autocar plin cu turisti romani a fost implicat, duminica seara, intr-un accident teribil petrecut in Muntenegru, iar bilantul nefericitului incident creste de la o ora la alta.

Daca initial se vehicula ca 13 turisti romani au murit si 30 sunt raniti, ultimele informatii arata ca 18 romani si-au pierdut viata si 31 sunt raniti. Iar patru dintre raniti sunt inca in stare foarte grava.

Soferul a pierdut controlul autocarului in apropierea orasului Moraca, iar acesta a rupt un gard de protectie si a plonjat in gol circa 50 de metri.

Fortele de ordine au intervenit prompt, dar au avut o misiune extrem de dificila din cauza pantei abrupte si a numarului mare de victime.

Jurnalistii aflati la fata locului vorbesc despre un tablou de cosmar, cu mai multe cadavre incarcate intr-un camion militar pentru a fi transportate la Podgorica.

De asemenea, se spune ca am fi vorbit la aceasta ora de 50 de morti, toti cei aflati in autocar, in cazul in care caderea acestuia nu era atenuata de padurea deasa din zona.

A existat pericolul ca autocarul sa ajunga in raul Moraca, din zona, situatie in care foarte probabil ar fi si explodat.

Ivica Dacic, primul Ministru al Serbiei, a anuntat ca Serbia ofera sprijin neconditionat partilor implicate in accident.

sursa foto: kurir-info.rs

[youtube]HEnyj6fjuzo[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
2.191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger