AcasăNewsDetalii incendiare de la evenimentul anului: "Mai vreau doi copii!"

Detalii incendiare de la evenimentul anului: „Mai vreau doi copii!”

Europarlamentarul Elena Basescu si sotul acesteia, Bogdan Ionescu, si-au crestinat, sambata, fetita, pe micuta Sofia Anais.

Evenimentul, considerat de multi drept cel mai important al anului, a avut loc la Biserica Sfantul Spiridon cel Nou, din Capitala, aceeasi unde parintii micutei si-au unit destinele, anul trecut.

Bucuros nevoie mare, Traian Basescu, presedintele Romaniei, i-a avertizat pe jurnalistii aflati la fata locului sa nu o pozeze pe micuta Sofia Anais goala pentru ca aceste fotografii sa nu fie folosite impotriva ei cand va deveni majora.

Dupa ceremonia de la biserica, participantii la botez au fost invitati de Traian Basescu la o „cina in familie” desfasurata la Vila Lac. Adevarata petrecere de botez va fi data pe 18 ianuarie.

Dorin Chirtoaca, primarul orasului Chisinau si unul dintre nasii micutei Sofia Anais, a precizat ca nepoata lui Traian Basescu a dormit pe tot parcursul slujbei si ca spera ca „toata lumea sa fie inteleapta precum a fost Sofia astazi”.

Elena Basescu a anuntat ca isi doreste sa ramana din nou insarcinata, cat mai curand, pentru ca „mai vreau inca doi copii dintre care cel putin unul sa fie baiat”.

sursa foto: spynews.ro

author avatar
Cristi Ionita
301 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger