AcasăNewsDetalii despre starea tinerei jandarm batute la protest: "este bine, s-a ridicat...

Detalii despre starea tinerei jandarm batute la protest: „este bine, s-a ridicat din pat”

Momentul agresiunii (captura Digi24)

Doi ministri au fost deja sa-i viziteze pe cei trei jandarmi internati la Floreasca, dupa incidentele aparite la manifestarea din Piata Victoria.

Momentul agresiunii (captura Digi24)

UPDATE: Tanara a vorbit deja cu un psiholog, a anuntat ministrul de Interne. Carmen Dan a mers, la randul sau, la Floreasca, pentru a sta de vorba cu femeia jandarm ajunsa din Piata Victoriei pe un pat de spital. „Stefania este puternica, este increzatoare si este bine, nu sunt in momentul acesta motive sa ne ingrijoram (…) are foarte multe contuzii, multiple traumatisme, dar repet, starea ei este bina”, a punctat sefa MAI.

–-

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a fost cea care a facut publice, practic, primele detalii oficiale despre starea tinerei jandarm lovite in timpul unei busculade iscate seara trecuta, in Piata Victoriei.

Astfel, s-a aflat ca, din fericire, temerile cum ca femeia jandarm ar fi fost suspecta de fractura de coloana cervicala nu s-au confirmat. Tanara despre care s-a aflat ca are 23 de ani a suferit, insa, mai multe traumatisme. „Nu, nu are ruptura de coloana cervicala, este bine, s-a ridicat din pat, a comunicat (…) Asteapta sa mearga la serviciu”, a precizat Pintea, sambata, dupa ce i-a vizitat pe cei cincipacienti aflati la Floreasca, internati fiind dupa incidentele de la protestul de ziua trecuta. Printre ei, alti doi colegi de-ai tinerei jandarm. Toti „sunt bine”, spune oficialul guvernamental.

„Am vazut imaginile (…), dar ea este foarte bine – fizic. Mie nu mi-a venit sa cred, ma asteptam la cu totul si cu totul altceva”, a admis ministrul Sanatatii.

author avatar
Cristina Stefan
313 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger