AcasăNewsDetalii despre starea ranitilor din accidentul de pe A2/ Ancheta in curs

Detalii despre starea ranitilor din accidentul de pe A2/ Ancheta in curs

In timp ce medicii fac tot ce pot pentru a ajuta persoanele care au avut de suferit de pe urma accidentului deosebit de grav produs deunazi pe Autostrada Soarelui, soldat cu patru pierderi de vieti omenesti si 56 de raniti, anchetatorii pun cap la cap informatiile care urmeaza sa duca inspre elucidarea cauzelor ce au cauzat coliziunea in lant.

Prioritara este, in mod firesc, ingrijirea victimelor. Potrivit celor mai recente date oferite de catre un cadru medical de la Spitalul Floreasca, din cei 11 raniti adusi initial la aceasta unitate medicala, o femeie – venita in stare „foarte grava” si internata la terapie Intensiva -a pierit, deunazi, iar alte trei persoane au refuzat internarea. De asemenea, au fost doi copii transferati la „Grigore Alexandrescu”. Au ramas internate cinci persoane, una dintre ele solicitand externarea, pas care s-a facut, asadar, la cerere, iar o alta este in continuare internata pe sectia de Chirurgie. Alti doi pacienti sunt in grija specialistilor de la Ortopedie.

De asemenea, sunt victime internate si in alte spitale din Capita, cu diferite leziuni, insa toti ar fi in stare stabila.

S-a stat de vorba cu soferii

Pe celalalt palier, oamenii legii se ocupa de investigatia demarata inca din ziua accidentului, de catre procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Lehliu-Gara. Politistii, coordonati de procurori, fac cercetari in privinta infractiunilor de ucidere din culpa si, respectiv vatamare din culpa, avand in vedere faptul ca in urma coliziunii in care au fost implicate peste 30 de autovehicule, intre ele doua microbuze, au fost ranite 29 de persoane, iar 4 au decedat (DETALII AICI).

Ancheta este in plina desfasurare si la aceasta ora, fiind audiate deja mai multe persoane, ale caror marturii pot oferi detalii importante investigatorilor. Este vorba atat de soferi, cat si de victimele ale caror stare au putut permite audierea acestora. urmeaza sa se discute si cu alti martori, dar si sa se faca testarile tehnice ale autoturismelor implicate in carambolul ce a declansat, sambata dimienata, Planul Rosu de interventie pe A 2.

sursa foto: Facebook/DSU

author avatar
Cristina Stefan
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger