AcasăNewsDestituirea lui Trump, probleme pentru Macron si un Brexit dur

Destituirea lui Trump, probleme pentru Macron si un Brexit dur

Previziunile maestrilor feng shui pentru Anul Porcului

Anul Porcului de Pamant a inceput pe 5 februarie iar liderii planetei se vor confrunta cu probleme la nivel intern, potrivit predictiilor maestrilor feng shui, intr-un an in care ar putea fi dezvaluit secretele lui Donald Trump. Arta feng shui – care semnifica „vant si apa” – a avut intotdeauna o mare influenta in Asia.

Previziunile maestrilor feng shui pentru Anul Porcului

In China, la Hong Kong sau in Taiwan, intre altele, locuitorii ii urmeaza principiile pentru a-si aranja locuintele sau birourile si pentru a lua decizii, in speranta cresterii bunastarii, a norocului si averii. Acesta se bazeaza pe o filosofie antica care considera ca toate evenimentele sunt produsul unui echilibru subtil intre cele cinci elemente care formeaza universul: metal, lemn, apa, foc si pamant. Calendarul chinez se inscrie intr-un ciclu de 12 ani, simbolizati fiecare printr-un animal asociati cu cinci elemente, creand astfel un sistem de combinatii care revine la fiecare 60 de ani. Trecerea in noul an lunar va debuta marti. Atunci, Anul Porcului de Pamant „ii va urma celui al Cainelui de Pamant”.

In 2020, presedintele SUA va fi destituit

Tsai Shang-chi, un maestru feng shui din Taiwan, crede ca Anul Porcului poate fi in special prost pentru cei care s-au nascut intr-o zi din Anul Cainelui. Este cazul presedintelui american. „Toate lucrurile proaste facute de oamenii care s-au nascut in Anii Cainelui ar putea fi expuse si facute publice”, afirma el. „Exista un risc pentru el de a fi destituit”, avertizeaza maestrul cu privire la Donald TrumpConsultata la Hong Kong, Madame Chow nu este nici ea optimista in ceea ce-l priveste pe Donald Trump. „Prevad ca el isi consacra enorm de multa energie in a incerca sa isi atraga necazuri”, spune ea. „Vor fi multe lucruri care vor iesi la iveala si nu vor fi bune pentru cariera sa”. Dar Alion Yeo, un alt maestru feng shui, spune ca „singura sansa de a-l destitui pe Trump va fi intre 6 decembrie si 6 ianuarie 2020”.

Ingrijorari pentru Macron

„Fiecare tara va fi foarte ocupata cu probleme interne si conflictele internationale vor fi mai putin importante anul acesta”, a spus el. Aceasta predictie ar trebui sa-l ingrijoreze pe Emmanuel Macron, care nu a fost crutat de probleme, in Franta, de Anul Cainelui.  Presedintele francez este nascut la sfarsitul anului 1977 in plin An al Sarpelui. Ori, acest semn, care este si al omologului sau chinez, Xi Jinping, va cunoaste „multe schimbari” in 2019, potrivit lui Chow. „Acest semn este marcat de un mare flux de energie care reprezinte miscari, schimbari si uneori, daca nu sunt bine gestionate, probleme”, avizeaza ea. „Domnii Xi si Macron ar trebui sa se gandeasca de doua ori la deciziile lor”. Nimic simplu nu se intrevede, cred maestri feng shui, in ceea ce o priveste pe Theresa May. „Un Brexit dur va duce la revolte si demonstratii”, afirma Alion Yeo.   Anul se anunta totusi bun pentru printul Harry si ducesa de Sussex, Meghan Markle, care asteapta un copil in primavara. „Pentru ea este un an foarte bun de a avea un copil”, spune Chow, care prezice ca viitorul mostenitor al coroanei britanice va fi baiat.

author avatar
Andrei Coman
452 afisari

2 COMENTARII

  1. Anul lui Tanti Pandele. Sa fim seriosi. Donald a prins la public si mai ia un mandat. Nu exista exercitiul suspendarii referendum demitere ca la noi. Doar daca il compromite telefonic serviciile asa fel incat sa-si prezinte demisia ca Nixen dupa WG.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger