Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dragnea, concluzii dupa discutia avuta cu presedintele, la Cotroceni

Dragnea, concluzii dupa discutia avuta cu presedintele, la Cotroceni

Autor:

Nu au fost putini cei care au remarcat faptul ca, la finele scurtei ceremonii in cadrul careia Mihai Fifor si Gheorghe Simon au depus, deunazi, juramantul la Cotroceni, seful statului, presedintii celor doua Camere, dar si prim-ministrul au parasit Sala Unirii pe usa ce duce catre biblioteca Palatului.

 

juramnt111 Dragnea, concluzii dupa discutia avuta cu presedintele, la Cotroceni

Dupa ce a dat mana cu presedintii Camerelor Parlamentului si cu premierul, Klaus Iohannis a stat de vorba cu acestia, departe de ochii presei (foto: captura TVR 1)

Aflat, in cursul acestei dupa-amiezi, la Parlament, Liviu Dragnea a fost intrebat pe marginea recentei discutii cu primul om in stat. Seful PSD a explicat faptul ca au stat de vorba pret de doar cateva minute.”N-am discutat foarte multe lucruri”, a sustinut Dragnea, inainte de a face trimitere la o eventuala intalnire “in patru”, in cadrul careia sa se aiba in vedere aspecte ce tin de politica de inzestrare a Armatei, de industria de Aparare, dar si despre mandatul pe care Romania il va prelua in 2019 presedintia Consiliului Uniunii Europene.

A fost o “discutie pozitiva, din punctul meu de vedere, sper sa se realizez aceasta intalnire”, a conchis Liviu Dragnea.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-06-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!