AcasăNewsDesignerul Razvan Ciobanu a murit intr-un violent accident rutier

Designerul Razvan Ciobanu a murit intr-un violent accident rutier

O veste care a cazut ca un trasnet asupra lumii modei autohtone, dar nu numai. Cunoscutul designer Razvan Ciobanu si-a gasit sfarsitul luni, in a doua zi de Pasti, in urma unui accident rutier.

Totul s-a intamplat luni dimineata, pe raza judetului Constanta, mai exact intre localitatile Navodari si Sacele. Masina de teren la volanul careia se afla Ciobanu a parasit drumul judetean, s-a rasturnat si s-a oprit intr-un copac, fiind foarte grav avariata. Creatorul de moda a murit, trupul sau fara viata fiind gasit in afara autoturismului, din cate anunta televiziunile de stiri.

Nu se cunosc inca toate conditiile in care s-a produs accidentul in urma caruia Razvan Ciobanu a decedat, insa o ancheta urmeaza sa lamureasca toate aceste aspecte. Se ia in calcul ipoteza ca designerul ar fi adormit la volan. Creatorul de moda avea 43 de ani.

author avatar
Cristina Stefan
280 afisari

2 COMENTARII

  1. Dubios accident !
    Zici că-i „copy paste” după cel al lui Condrea !
    Gurile „rele” spun că au vazut în mașină DOUĂ PERSOANE !!!
    Se pare că, totuși, ar fi și ceva diferit, și anume faptul că trupul lui a fost găsit … lângă mașină, întins pe spate, cu mâinile în sus, parcă „a rugăminte”!
    Este imposibil ca o mașină de genu’, să arate așa, in urma unei răsturnări !
    Cum de partea din fata n-ai avut nimic, iar spatele este de-a dreptul „turtit”, parcă cu o presă, sau cu o cupa de buldoexcavator, ca la … „tematica” ?!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger