AcasăNewsDesignerul Alexander Wang crede ca Bella Hadid este „trupul noii generatii”

Designerul Alexander Wang crede ca Bella Hadid este „trupul noii generatii”

Alexander Wang a fost considerat copilul-minune al modei americane, iar astazi este unul dintre designerii newyorkezi cu foarte mare influenta. El crede  ca Bella Hadid este modelul noilor generatii.

In week-end-ul ce vine, la New York, urmeaza sa se desfasoare celebra parada „Gay Pride”, unde cei mai multi dintre designerii bine cotati din lume vin cu idei naucitoare asupra modei, caci, spun ei, comunitatea LGBT americana este foarte deschisa la tot ceea ce inseamna nou in moda acestui deceniu.

Desigur, si Alexander Wang va fi acolo, scrie People Style, revista care l-a intrebat, printre altele, care este muza sa preferata de pe cat-walk-urile internationale. Fara sa clipeasca, designerul a declarat ca Bella Hadid este modelul care va influenta puternic generatiile viitoare. Mai mult, pentru Wang, Bella este „ trupul generatiei noastre”, referindu-se mai mult la modul in care frumosul  manechin stie sa se imbrace si sa poarta haine de o indrazneala absolut iesita din comun. E drept, declaratiile lui Wang vin in contextul in care Bella a purtat o creatie de-a lui Alexander la ultimul bal Met Gala, unde a intors foarte multe capete. Si daca priviti fotografiile alaturate, este destul de limpede ca avea cum sa-si faca, brusc, mii de admiratori…

author avatar
Catalin Dumitrescu
847 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger