Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Designerul Alexander Wang crede ca Bella Hadid este „trupul noii generatii”

Designerul Alexander Wang crede ca Bella Hadid este „trupul noii generatii”

Autor:

Alexander Wang a fost considerat copilul-minune al modei americane, iar astazi este unul dintre designerii newyorkezi cu foarte mare influenta. El crede  ca Bella Hadid este modelul noilor generatii.

 

bella hadid 20001 Designerul Alexander Wang crede ca Bella Hadid este „trupul noii generatii”In week-end-ul ce vine, la New York, urmeaza sa se desfasoare celebra parada „Gay Pride”, unde cei mai multi dintre designerii bine cotati din lume vin cu idei naucitoare asupra modei, caci, spun ei, comunitatea LGBT americana este foarte deschisa la tot ceea ce inseamna nou in moda acestui deceniu.

bella tout2 Designerul Alexander Wang crede ca Bella Hadid este „trupul noii generatii”

Desigur, si Alexander Wang va fi acolo, scrie People Style, revista care l-a intrebat, printre altele, care este muza sa preferata de pe cat-walk-urile internationale. Fara sa clipeasca, designerul a declarat ca Bella Hadid este modelul care va influenta puternic generatiile viitoare. alexander wang 6628 north 990x370 white Designerul Alexander Wang crede ca Bella Hadid este „trupul noii generatii”Mai mult, pentru Wang, Bella este „ trupul generatiei noastre”, referindu-se mai mult la modul in care frumosul  manechin stie sa se imbrace si sa poarta haine de o indrazneala absolut iesita din comun. E drept, declaratiile lui Wang vin in contextul in care Bella a purtat o creatie de-a lui Alexander la ultimul bal Met Gala, unde a intors foarte multe capete. Si daca priviti fotografiile alaturate, este destul de limpede ca avea cum sa-si faca, brusc, mii de admiratori…
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!