AcasăNewsDesignerul Adrian Haiduc lanseaza o colectie cu bijuterii din… gheata!

Designerul Adrian Haiduc lanseaza o colectie cu bijuterii din… gheata!

(foto: adevarul)

Excentricul designer de bijuterii, Adrian Haiduc, va lansa, sambata, la Timisoara, cea mai „cool” colectie de bijuterii, ICE. Accesoriile vor fi sculptate in gheata si imbinate cu cristale Swarovsky.

 

(foto: adevarul)

Accesoriile vor fi purtate de manechinele designerului, care vor defila pe podiumul unui club din Timisoara: „E o colectie greu de realizat din cauza faptului ca materia prima se… topeste destul de repede. Piesele asteapta la congelator pana sambata, cand show-ul va fi incendiar, in ciuda temperaturii scazute a colierelor”, a declarat Adrian Haiduc.

Creatorul colectiei ICE, Adrian Haiduc, este un designer roman de bijuterii, cu rezidenta americana, cunoscut pentru colectiile sale excentrice. El a mai prezentat colectii de bijuterii din carne, din instrumente medicale sau din dulciuri.

Designerul a obtinut trei recorduri mondiale, unul dintre ele fiind inregistrat anul trecut, cu cel mai lung cercel din lume. Bijuteria masoara 472,66 metri si a fost realizata din cristale, pietre semipretioase si margele, toate insirate pe fir de matase. Celelalte doua diplome acordate de World Records Academy le-a primit in 2010, pentru recordul de “aruncare in aer a unei colectii de bijuterii”, respectiv in 2012, pentru cel mai lung martisor din lume, care masoara 584,6 metri.

author avatar
Alina Costache
308 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger