AcasăNewsDesfiintarea ANI genereaza dispute in USL

Desfiintarea ANI genereaza dispute in USL

Anuntul senatorului PNL Sorin Rosca Stanescu, potrivit caruia uselistii iau in calcul desfiintarea mai multor institutii, printre care si ANI, a fost infirmat de social-democratul Toni Grebla.

Liberalul Sorin Rosca Stanescu militeaza pentru desfiintarea ANI

Liberalii au comis-o, iar pesedistii si-au luat-o, cum ar spune premierul Victor Ponta.  Dupa ce Gigi Becali si Sorin Rosca Stanescu au precizat ca PSD si PNL vor sa desfiinteze ANI, social-democratii s-au vazut obligati  sa nege vehement informatia, de teama reactiilor externe.

Senatorul PSD Toni Grebla sustine ca politicienii nu trebuie sa se atinga de ANI

”Nu exista discutii in legatura cu desfiintarea sau modificarea competentelor Agentiei Nationale de Integritate”, a afirmat senatorul PSD Toni Grebla, mentionand chiar ca ”ANI trebuie sa existe”. ”In urma cu un an si jumatate,  ANI si-a <<reluat>> activitatea, dupa decizia Curtii Constitutionale, cu puteri sporite. Guvernul a facut eforturi in asa fel incat bugetul si structura de personal a agentiei sa fie cele corespunzatoare, astfel incat nu exista niciun argument astazi pentru a pune in discutie legalitatea functionarii ANI. Ea trebuie sa existe, cel putin pentru perioada urmatoare, fiind una din institutiile cu atributii de lupta impotriva coruptiei”, a mai declarat social-democratul. Totodata, acesta a facut apel la intelepciunea colegilor parlamentari, indemnandu-i sa voteze modificarea Statutului senatorilor si deputatilor astfel incat cei declarati definitiv incompatibili sa isi piarda imediat mandatul, fara sa mai fie nevoie de un acord al plenului ca pana acum.

author avatar
eNational
526 afisari

2 COMENTARII

  1. EZCROCI SI TURNATORI DE TEAPA LUI ROSCA STANESCU. D VOICULESCU, DRAGNEA, FENECHIU ETC, VOR SA NU MAI AIBE ORELISTI IN A FURA, IARPROCESELE IN DERULARE SA FIE OPRITE (NUP) SE DOVEDESTE INCA O DATA CA AVEM UN PARLAMENT PENAL. NICI NU POATE FI ALTFEL CAND PRIMUL MINISTRU ESTE UN PLAGIATOR NESIMTIT, IAR O CAMERA A PARLAMENTULUI ESTE CONDUSA DE UN PARANOIA (ANTONESCU ZIS SI CACARAU)

  2. Cand vom intelege ca fraiele puterii politice si economice sunt in mana unor persoane fara constiinta si fara scrupule, care nu poseda capacitatea de a-i intelege pe ceilalti, vom privi intr-o lumina noua reala aceasta plaga a raului care se intinde in intreaga ROMANIE. Pentru a ajunge sa conduca, un psihopat nu are nevoie de adeziunea majoritatii ci este de ajuns sa fie sprijinit de un grup de interese, MAFIOT care poate sa “orienteze” si sa conduca “populatia”. EXZISTA un mare RISC. Dupa modelul celor aflati la putere, putem deveni si noi niste sceleratii morali!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger