AcasăNewsDesecretizare protocol. Ministrul Justitiei: Adevarul trebuie sa iasa la suprafata!

Desecretizare protocol. Ministrul Justitiei: Adevarul trebuie sa iasa la suprafata!

Intrebat in legatura cu recentele afirmatii ale sefului statului la adresa sa, Toader a replicat scurt: "daca v-a spus dansul, eu pot sa-l contrazic pe dumnealui? Presedintele republicii totdeauna cred ca are dreptate, nu?"

Nu au fost putine parerile exprimate dupa ce s-a aflat ce continea protocolul SRI-Parchetul General, incheiat in urma cu 9 ani, in vremea cand Serviciul era condus de George Maior, iar PICCJ de Laura Codruta Kovesi.

Reactia ministrului Justitiei se incadreaza in randul celor mai asteptate luari de pozitie de catre opinia publica, dupa ce pe site-ul Serviciului Roman de Informatii a fost postat protocolul dintre SRI si Parchetul de pe langa Inalta Curte, datand din 2009.

Iar aceasta prima reactie a lui Tudorel Toader a venit in cursul dupa-amiezii de vineri, prin intermediul unei scurte postari pe o retea de socializare. „Apreciem desecretizarea Protocolului SRI – Parchetul General – adevarul trebuie sa iasa la suprafata ! Vom aprecia continuarea procesului de desecretizare !”, suna mesajul postat pe pagina de Facebook a ministrului Toader.

313 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger