AcasăNewsDescoperire socanta facuta de medici in inima unui barbat

Descoperire socanta facuta de medici in inima unui barbat

Radiografia lui Dale Carman (foto: Discovery Fit & Health)

Medicii americani au descoperit in inima unui barbat un cui de 10 centimetri, ce i-a penetrat pieptul in timpul in care acesta isi tundea gazonul din curte.

Radiografia lui Dale Carman (foto: Discovery Fit & Health)

Doctorii cardiologi americani au ramas socati dupa ce la un consult s-a prezentat un barbat in a carui inima au gasit un cui ascutit, lung de 4 inch, adica aproximativ 10 centimetri, care i-a penetrat pieptul fara a lasa vreo urma vizibila.

Barbatul ghinionist este Dale Carman, un american in varsta de 78 de ani, care s-a trezit cu rana care l-ar fi putut omori in timpul in care isi tundea linistit gazonul din curtea locuintei sale.

„Facusem deja un tur al curtii si ma pregateam sa il fac pe al doilea cand m-a lovit ceva in piept. M-am gandit ca e o piatra ori ceva motiv pentru care mi-am vazut linistit de treburi”, a povestit barbatul in cadrul unei emisiuni de pe postul tv Discovery Fit & Health, citat de huffingtonpost.com.

Ulterior insa acesta s-a oprit caci camasa pe care o purta a inceput sa se inroseasca, fiind plina de sange. Nici in acest moment barbatul nu a banuit ca un cui i-ar fi putut atinge inima, motiv pentru care, linistit, s-a dus in casa dupa care, alaturi de sotia sa, s-a prezentat la spital.

Desi plin de sange, barbatul nu s-a impacientat nici in momentul in care a ajuns la Urgente, certand-o pe sotia sa care ii ruga pe medici sa aiba grija cat mai repede de sotul ei.

„Taci din gura! Sunt oameni aici care au gleznele luxate sau si-au zgariat degetele”, a povestit Dale cum s-a rastit la nevasta lui.

Descoperirea soc din inima barbatul a sosit in momentul in care medicii au decis sa ii faca o radiografie.

„M-am uitat la radiografie si acolo era ceva care, cu siguranta, nu trebuie sa fie in inima nimanui. Arata ca un cui sau o teapa”, a povestit doctorul Todd Rosengart.

Pentru a-i scoate cuiul din inima medicii au avut nevoie de doua ore, timp in care au facut tot posibilul ca barbatul sa supravietuiasca.

„Nu-mi venea sa cred ca e adevarat”, a mai spus doctorul Todd Rosengart.

Cinci ani mai tarziu de la interventia prin care i-a fost scos cuiul din inima Dale Carman inca se mai gandeste cat de norocos a fost sa ramana in viata, povestind tuturor cu zambetul pe buze evenimentul bizar prin care a trecut.

author avatar
Ionut Zgimbau
658 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger