Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Descinderi la o universitate clujeana, pe durata restantelor. Vizat -un profesor

Descinderi la o universitate clujeana, pe durata restantelor. Vizat -un profesor

Autor:

Desi este sambata si inca e vacanta, la o universitate din Cluj au fost prezenti, pe langa studentii care au restante, si procurorii.

 

univ Descinderi la o universitate clujeana, pe durata restantelor. Vizat  un profesorAcestia din urma au facut perchezitii in biroul unui profesor de la Facutatea de Mecanica din cadrul Universitatii Tehnice din Cluj, suspectat ca ar fi luat mita de la invataceii sai – sume in euro – pentru a-i promova la examenele restante.

De altfel, in cazul de fata s-ar fi facut si un flagrant, conform romaniatv.net.

sursa foto: utcluj.ro


1 Comentariu la Descinderi la o universitate clujeana, pe durata restantelor. Vizat -un profesor

  1. Emil Aluas

    Descinderi la o Univ din Cluj…? Facultatea de Mecanica…? You guys are far behind the done facts within all 5 Univ. of Cluj. Sunteti mult in urma. De unde stiu…? Sunt clujean. Cunosc toate figurile si smecherii angajati dupa 1990. Un loc sigur pe viata. Nu te mai da nimeni afara. Un loc caldut, departe de nivelul Occidental. Odata angajat NU trebuie sa faci nimic, chiar daca esti total CRETIN si HOT. Posturi din ce in ce mai bine platite. Sunt cadru universitar in SUA. In prezent locuind in Cluj. Prof. Emil Aluas, Activist Politic, Editorialist, Presedinte-Fondator, Fundatia PRO WEST, Cluj-Budapesta. Blog: emilaluas.blogspot.comComenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!