Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Descinderi in Bucuresti. Statul, pagubit cu 10 milioane de lei

Descinderi in Bucuresti. Statul, pagubit cu 10 milioane de lei

Autor:

Politistii bucuresteni au iesit, joi, pe teren, alaturi de colegi de-ai lor, din cadurl IPJ Ilfov. Este vorba despre o actiune ce presupune 19 perchezitii la locuintele unor persoane suspectate de evaziune fiscala cu materiale feroase si neferoase.

 

perche Descinderi in Bucuresti. Statul, pagubit cu 10 milioane de leiDinspre Politia Capitalei s-a anuntat ca, in cazul de fata, prejudiciul cauzat statului, in speta bugetului, ar fi de aproape 10 milioane de lei. Dar si ca pe langa perchezitii – in Capitala si judetele limitrofe – Ilfov si Giurgiu, se vor face si audieri in acest caz.

“Din cercetari a reiesit ca, in perioada 2013 – 2014, reprezentantii  unor societati comerciale ar fi inregistrat in evidenta contabila a firmelor si ar fi declarat organelor fiscale, in mod repetat, achizitii fictive de bunuri, de la societati cu comportament de tip ,,fantoma” si de la societati comerciale a caror identitate ar fi fost folosita fraudulos, in scopul sustragerii de la indeplinirea obligatiilor fiscale”, se mentioneaza in comunicatul DGPMB.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!