AcasăNewsDescinderi de amploare in complexul Dragonul Rosu

Descinderi de amploare in complexul Dragonul Rosu

Pe langa comerciantii si cumparatorii aflati in prima parte a acestei zile de vineri, pragul complexului Dragonul Rosu, situat la iesirea din Bucuresti, dupa cartierul Colentina, catre Voluntari, a fost trecut si de reprezentanti ai autoritatilor.

A fost, se poate spune, o actiune de amploare a reprezentantilor mai multor institutii ale statului, printre ele Fiscul, Inspectoratul Teritorial de Munca, dar si, din cate anunta Digi24, Protectia Consumatorilor, care au facut front comun pentru a verifica in ce masura respecta comerciantii litera legii.

Actiunea de vineri are loc la scurta vreme de cand Fiscul facea public faptul ca se da startul unei noi operatiuni de verificare a societatilor comerciale, mai exact a felului in care se desfasoara activitatile lor, daca se respecta legislatia fiscala si posibile situatii de munca „la negru”. De altfel, dupa cum se stie, nu e prima oara cand inspectorii ANAf se opresc la acest centru comercial, in care mare parte dintre comerciantii care au standuri acolo sunt cetateni chinezi, pentru a face verificari.

530 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger