AcasăNewsDerby USL pe National Arena

Derby USL pe National Arena

Uselistii pregatesc un eveniment la care vor participa peste 40.000 de oameni

USL si-a propus sa faca istorie. Daca nu in alegeri, macar la lansarea candidatilor, care se va desfasura pe National Arena.

Uselistii pregatesc un eveniment la care vor participa peste 40.000 de oameni

Programata initial pentru data de 15 octombrie, reuniunea USL a fost mutata pe 17 octombrie. Si asta pentru ca liberalii si pesedistii vor sa le ia fata adversarilor de la PDL care , in aceeasi zi, vor fi gazdele Congresului popularilor europeni.

Ca sa eclipseze evenimentul politic de la Palatul Parlamentului, la care sunt asteptati Herman Van Rompuy, Jose Manuel Barroso, Angela Merkel sau Antonis Samaras, uselistii si-au propus sa se intreaca pe ei, organizand un spectacol nemaivazut  in Romania, la care urmeaza sa participe peste 40.000 de oameni.  Desi pur politic, dedicat prezentarii candidatilor USL, show-ul USL va fi condimentat si cu scurte momente muzicale sustinute de trupe cunoscute.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
190 afisari

1 COMENTARIU

  1. cine va plati dar m,ai ales se vrea ol intrebare unde se vor duce acei bani pe care nu cres ca-i va plati cineva……si mai ales o alta nedumeriri…..pen..se d-om sef..ptr niste ratati comunisti RUSINICAAAAA

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger