AcasăNewsDerapaj incredibil al presedintelui CJ Braila: "Daca te prind, iti dau doua...

Derapaj incredibil al presedintelui CJ Braila: „Daca te prind, iti dau doua picioare in gura”

Acuzat ca a parasit Braila cand era mai mare nevoie de el, Gheorghe Bunea Stancu, presedintele Consiliului Judetean, a avut o iesire incredibila la adresa ziaristilor.

Politicianul s-a aflat in concediu, in strainatate, in perioada in care judetul a fost afectat de viscol, ninsori abundente si temperaturi extrem de scazute. Cu toate acestea, Stancu se apara sustinand ca isi programase concediul cu mult timp in urma, ca a fost activ, chiar daca a facut-o de la distanta, si ca si-a intrerupt concediul special pentru a fi alaturi de cei care l-au ales.

In momentul in care o ziarista l-a intrebat daca isi va da demisia, Gheorghe Bunea Stancu si-a iesit si minti si a inceput un atac colosal. „Bai, sa-ti trimit demisia, ma. Unde vrei sa-ti trimit demisia? Nu stiu de unde sunteti, dar daca sunteti de la presa va rog sa fiti politicoasa. Eu nu raspund in fata unor fate, in fata unor obraznici. Nu aveti pic de bun simt. Daca te prind, iti dau doua picioare in gura” a fost mesajul razboinic al politicianului.

„Daca am plecat cateva zile din tara, am plecat in conformitate cu zilele legale, in baza unui bilet cumparat cu 7-8 luni inainte. Cand am plecat era negru asfaltul. Nu mi-am terminat concediul, dar avand in vedere situatia care a persistat in judet, am luat decizia sa ma intorc. Eu cred ca mi-am facut treaba”, a fost verdictul pus de Gheorghe Bunea Stancu in privinta prestatiei sale in dificilele zile in care Braila a fost afectata de ninsori abundente si viscol.

sursa foto: sansanews.ro

author avatar
Cristi Ionita
994 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger