AcasăNewsDeputatul Eugen Tomac, favorit la preluarea sefiei PMP

Deputatul Eugen Tomac, favorit la preluarea sefiei PMP

sursa foto: eugentomac.ro

In absenta Elenei Udrea, care a anuntat ca nu mai vrea sa candideze la sefia Partidului Miscarea Populara, noul lider al formatiunii ar putea deveni deputatul Eugen Tomac.

sursa foto: eugentomac.ro

Tomac si-a depus candidatura, miercuri, pentru sefia PMP, noul lider al partidului urmand a fi ales la Congresul PMP din 8 februarie.

Tomac este sustinut printre altii de europarlamentarul Siegfried Muresan si de Nicolae Ivaschescu, vicepresedinte al Partidului Miscarea Populara.

Conform motiunii sale, „Romania implicata – PMP partidul schimbarii”, Eugen Tomac militeaza pentru reinnoirea clasei politice si isi propunse sa ofere electoratului roman un alt tip de politician si un alt mod de a face politica.

Eugen Tomac (33 de ani) s-a nascut in Ucraina si a venit in Romania in 1998, profitand de programul de burse oferit de Guvernul Romaniei etnicilor romani din jurul granitelor.

Tomac este doctor in istorie, a lucrat in cadrul Administratiei Prezidentiale, pe probleme legate de romanii de pretutindeni, a fost secretar de stat in guvernele Boc si Ungureanu si consilier de stat la Departamentul Relatii Internationale si Politici Europene din cadrul Administratiei Prezidentiale.

author avatar
Cristi Ionita
94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger