AcasăNewsDeputatul “Puisor” se da mana lui Dumnezeu

Deputatul “Puisor” se da mana lui Dumnezeu

Fostul deputat Florin Popescu spune ca nu a facut nicio ilegalitate

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Prahova Florin Popescu, cunoscut acum drept deputatul “Puisor” dupa ce in campania electorala din 2012, a impartit alegatorilor din colegiul sau pui, sustine ca nu a facut nimic ilegal, ci doar i-a ajutat pe saraci.

Fostul deputat Florin Popescu spune ca nu a facut nicio ilegalitate

Condamnat in prima instanta la doi ani de inchisoare, ocazie cu care a si demisionat din Camera Deputatilor, a declarat in fata judecatorilor de la instanta suprema ca nu a primit nicio sponsorizare pentru PDL de la omul de afaceri Rami Ghaziri.

60.992,2 kilograme de pui grill

„Niciun martor nu a spus ca am distribuit vreun material electoral. Singura poza de pe materialele electorale era cu Isus, dupa cum a spus un martor. In toata cariera mea, am luat treapta a II-a cu 10, facultatea cu 10, am dublat patrimoniul Consiliului Judetean, caz unic. Niciodata nu mi-a trecut prin cap sa fac vreo actiune ilegala. Denuntatorul spune ca i-am promis sprijin in conditiile legii”, a precizat fostul deputat Florin Popescu. Fostul parlamentar a subliniat ca el nu a facut decat sa-i ajute pe saraci, impartindu-le carne de pui. De altfel, Popescu s-a aratat contrariat de faptul ca Biserica, UNICEF, Crucea Rosie fac actiuni caritabile, fac donatii si nu sunt puse sub acuzare. Florin Popescu a demisionat in 2 martie din Parlament, spunand ca face un gest „de onoare”, dupa ce a vazut motivarea instantei. Procurorii DNA l-au trimis in judecata deputatul Florin Popescu, pe care l-au acuzat ca, in 2012, folosindu-se de functia de presedinte al PDL Dambovita si vicepresedinte al partidului, l-a determinat pe Rami Ghaziri, denuntator in cauza, sa-i dea 60.992,2 kilograme de pui grill, in valoare de 485.500 lei. Ulterior, Florin Popescu a distribuit puii alegatorilor din judetul Dambovita, in campania electorala pentru alegerile locale din iunie 2012.

author avatar
National
307 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger