AcasăNewsDepozit cuprins de incendiu, in Ploiesti. In interior s-ar afla o cantitate...

Depozit cuprins de incendiu, in Ploiesti. In interior s-ar afla o cantitate semnificativa de artificii

Mai multe autospeciale ale pompierilor ploiesteni au intervenit de urgenta, joi, la locul unui incendiu care a afectat un depozit in care se gaseau materiale pirotehnice, ca urmare puternic inflamabile. Actiunea de stingere a focului e in plina desfasurare.

Un depozit in care, potrivit observatorulph.ro, s-ar fi aflat peste o tona de artificii, a fost cuprins de flacari, in aceasta dupa-amiaza. In perimetrul respectiv – aflat in incinta Parcului Industrial din orasul prahovean -au ajuns si ambulante. Momentan nu se stie daca la momentul izbucnirii flacarilor in incinta depozitului respectiv se afla vreo persoana si daca exista cineva care ar fi putut avea de suferit de pe urma incidentului, insa cadrele medicale urmeaza sa verifice aceste aspecte.

De la ce anume a izbucnit incendiul nu se stie momentan, cauzele declansarii valvataii urmand sa fie stabilite in cadrul unei anchete, pentru pompieri fiind prioritara, dupa cum e lense de inteles, operatiunea de localizare si lichidare a focului.

sursa foto: Facebook/ISU Bucuresti-Ilfov

96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger