AcasăNewsDepardieu: Franta, un Disneyland pentru imbecili

Depardieu: Franta, un Disneyland pentru imbecili

Starul francez critica valorile occidentale si spune ca numai Putin il intelege

Cu ocazia lansarii, in Italia, a cartii sale, Innocent, celebrul actor nu a piedut ocazia sa-si terfeleasca tara si lumea cinematografiei.

Starul francez critica valorile occidentale si spune ca numai Putin il intelege

Intr-un interviu acordat presei italiene, Gerard Depardieu a lansat: ”Franta face vin si branza care miroase urat”, surprinzatoare afirmatie din partea lui ”Gege” cunoscut pentru faptul ca este un mancau inveterat si un mare consumator de vinuri. Monstrul sacru al cinematografiei franceze a inceput apoi sa-l laude pe Vladimir Putin, care i-a oferit, in 2013, un pasaport rusesc, mentionand ca liderul de la Kremlin a apreciat ”latura sa de huligan”. Intrebat de jurnalisti daca se mai considera inca cetatean francez, starul a raspuns: ”Nu, sunt un cetatean al lumii”. Apoi a urmat: ”Franta risca sa devina un Disneyland pentru straini, populat de imbecili care fac vin si branza care pute pentru turisti. Nu mai exista nici o libertate, oamenii sunt manipulati”.

Cinemaul nu mai exista

Depardieu si-a continuat asaltul si asupra celei de-a saptea arta. ”Cinematografia nu mai exista. Exista o lume a divertismentului. Oamenii, terorizati de catre americani, nu mai stiu in ce limba sa mai vorbeasca. Exista zece staruri, si toate sunt americane. Filmele lor, pline ochi de efecte speciale sunt jocuri iar restul cinemaului are serioase probleme si intampina numeroase dificultati in incercarea de a supravietui”, a denuntat actorul. Italia, in schimb, este vazuta altfel de catre Depardieu. ”Voi nu v-ati pierdut cultura si identitatea. Asta pentru ca sunteti o tara tanara, nascuta odata cu Garibaldi. Spre deosebire de jumatate din Europa. Care, cu teama de emigranti, a devenit un pic fascista”, a estimat actorul.

author avatar
Tudor Borcea
275 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger