Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Denuntatorul lui Nastase, prins in Italia

Denuntatorul lui Nastase, prins in Italia

Autor:

Afaceristul care l-a denuntat pe Adrian Nastase in celebrul dosar ”Matusa Tamara”, Genica Boerica, a fost prins la Milano si a fost adus, luni noaptea, in Romania.

 

adrian nastase 09 2b2e666eec 720x495 Denuntatorul lui Nastase, prins in Italia

Adrian Nastase, satisfacut ca-l vede pe Boerica platind nota pentru denuntul facut in dosarul ”Matusa Tamara”

Fugit din tara inainte de condamnarea sa la 10 ani inchisoare (in ianuarie 2014, motivul fiind returnarea ilegala deTVA in valoare de 4,5 milioane de euro), Genica Boerica va fi nevoit acum sa-si efectueze pedeapsa. Asta desi, ca sa scape, lansase prin intermediul unor apropiati zvonul ca a murit in Mexic dupa fuga sa din tara.

02boerica 465x390 Denuntatorul lui Nastase, prins in ItaliaLa auzul ”recuperarii” lui Boerica, victima sa Adrian Nastase a sustinut ca necazul prin care trece denuntatorul sau nu-l bucura: ”Am trecut dincolo de stadiul in care aveam sentimente de razbunare”. Cu toate acestea, Nastase pare sa nu fi depasit cu adevarat momentul si nici nu este imun la sentimentele de dulce razbunare cata vreme a tinut sa constate ca oamenii care i-au facut rau au avut la randul lor parte de lovituri din partea sortii. ”Stau si ma uit si vad ca unii dintre oamenii care intr-o anumita perioada un incercat sa imi faca rau, practic, lucrurile acestea s-au intors impotriva lor, nu dau nume acum dar puteti sa vedeti singuri cate lucruri s-au intamplat ulterior”, a comentat, cu ascunsa satisfactie, Adrian Nastase.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!