Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Denunt penal la Parchet. Anuntul facut de Ciolos (VIDEO)

Denunt penal la Parchet. Anuntul facut de Ciolos (VIDEO)

Autor:

Fostul sef al Guvernului tehnocrat, fondator al platformei “Romania 100”, a anuntat intentia de a depune un denunt penal, dupa incidentele violente aparute vineri seara, la manifestatia din Piata Victoriei.

 

dacian c 720x392 Denunt penal la Parchet. Anuntul facut de Ciolos (VIDEO)

Ciolos a facut anuntul flancat de mai multi reprezentanti ai noului proiect de care isi leaga numele

“Acest protest a degenerat in primul rand datorita (!) unor provocatori, unor agitatori (…) si datorita unei reactii disproportionate din partea autoritatilor statului, din partea Jandarmeriei”, considera Ciolos.

Fostul premier vrea sa fie clarificate “reponsabilitatile administrative si daca este cazul responsabilitatile penale pentru ceea ce s-a intamplat acolo” si sa se lamureasca “daca a fost sau nu premeditare in ce s-a intamplat acolo, cine e vinovat de agresiuni, de provocarile de acolo”.

Drept urmare, Dacian Ciolos a anuntat faptul ca “Platforma Romania 100, impreuna cu alte organizatii civice depun astazi de dimineata, la Parchet (Parchetul General-n.n), un denunt penal, in care mentionam foarte clar responsabilii din punctul nostru de vedere pentru ceea ce s-a intamplat acolo si venim cu argumente pentru asta. Din punctul nostru de vedere, responsabilii (…) administrativ sunt in mod foarte clar ministrul de Interne, seful Jandarmeriei, prefectul Bucurestiului, care a dat ordin de interventie acolo”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!