AcasăNewsDenunt penal la Parchet. Anuntul facut de Ciolos (VIDEO)

Denunt penal la Parchet. Anuntul facut de Ciolos (VIDEO)

Ciolos a facut anuntul flancat de mai multi reprezentanti ai noului proiect de care isi leaga numele

Fostul sef al Guvernului tehnocrat, fondator al platformei „Romania 100”, a anuntat intentia de a depune un denunt penal, dupa incidentele violente aparute vineri seara, la manifestatia din Piata Victoriei.

Ciolos a facut anuntul flancat de mai multi reprezentanti ai noului proiect de care isi leaga numele

„Acest protest a degenerat in primul rand datorita (!) unor provocatori, unor agitatori (…) si datorita unei reactii disproportionate din partea autoritatilor statului, din partea Jandarmeriei”, considera Ciolos.

Fostul premier vrea sa fie clarificate „reponsabilitatile administrative si daca este cazul responsabilitatile penale pentru ceea ce s-a intamplat acolo” si sa se lamureasca „daca a fost sau nu premeditare in ce s-a intamplat acolo, cine e vinovat de agresiuni, de provocarile de acolo”.

Drept urmare, Dacian Ciolos a anuntat faptul ca „Platforma Romania 100, impreuna cu alte organizatii civice depun astazi de dimineata, la Parchet (Parchetul General-n.n), un denunt penal, in care mentionam foarte clar responsabilii din punctul nostru de vedere pentru ceea ce s-a intamplat acolo si venim cu argumente pentru asta. Din punctul nostru de vedere, responsabilii (…) administrativ sunt in mod foarte clar ministrul de Interne, seful Jandarmeriei, prefectul Bucurestiului, care a dat ordin de interventie acolo”.

137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger