Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Demiteri dupa cazul familiei disparute in apa Dunarii

Demiteri dupa cazul familiei disparute in apa Dunarii

Autor:

Pe langa eforturile celor in masura sa poata da de urma celor doi parinti si a copiilor lor, de negasit inca de la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce masina in care se aflau a plonjat in apele Dunarii, cazul dramatic a ajuns si in atentia oamenilor legii, dar si a ministrului Transporturilor si a sefului de la Compania de Drumuri.

 

22282030 1482304711845132 4640599288656737244 n masina accid 350x263 Demiteri dupa cazul familiei disparute in apa DunariiIn timp ce rudele asteapta inca vesti despre cei dragi, disparuti dupa ce autoturismul a parasit carosabilul si s-a oprit in apa, undeva in dreptul localitatii Coronin, din Caras-Severin, ministrul Razvan Cuc a cerut responsabililor sa-i dea detalii ce tin de infrastructura rutiera a drumului dintre Orsova si Moldova Noua.

Dupa ce i-au ajuns in atentie aceste documente, Cuc s-a adresat sefului CNAIR, cerandu-i acestuia sa ia masuri, anunta reprezentantii companiei conduse de catre Stefan Ionita, luni, intr-un comunicat. “Am constatat ca atat DRDP Timisoara, cat si sectia de Drumuri Orsova sunt vinovate, cel putin de indolenta si proasta gestionare a teritoriului aflat in administrare. Din documentele primite reiese ca sectia de Drumuri Orsova detinea parapeti pe stoc, dar ca nu i-a folosit. Directorul Regionalei Timisoara ar fi trebuit sa stie acest lucru si sa dea dispozitie ca acesti parapeti sa fie inlocuiti”, a sustinut ministrul, conform sursei citate.

Drept urmare, Ionita a dispus demiterea lui Horatiu Simion din functia de director al Regionalei Timisoara si a lui  Ion Cunicel, din postura de sef al Sectiei de Drumuri Orsova.

Va amintim ca in urma accidentului a existat un singur supravietuitor- soferul masinii, care a reusit sa se salveze din Dunare si sa anunte ce s-a intamplat. De atunci, scafandrii au fost in mai multe randuri in apa, in zona in care s-a produs accidentul, insa pana la momentul de fata s-a gasit doar autoturismul gol, nu s-a dat de urma copiilor si a adultilor.

sursa foto: Facebook/ISU Caras -Severin    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!