AcasăNewsDemiteri dupa cazul familiei disparute in apa Dunarii

Demiteri dupa cazul familiei disparute in apa Dunarii

Pe langa eforturile celor in masura sa poata da de urma celor doi parinti si a copiilor lor, de negasit inca de la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce masina in care se aflau a plonjat in apele Dunarii, cazul dramatic a ajuns si in atentia oamenilor legii, dar si a ministrului Transporturilor si a sefului de la Compania de Drumuri.

In timp ce rudele asteapta inca vesti despre cei dragi, disparuti dupa ce autoturismul a parasit carosabilul si s-a oprit in apa, undeva in dreptul localitatii Coronin, din Caras-Severin, ministrul Razvan Cuc a cerut responsabililor sa-i dea detalii ce tin de infrastructura rutiera a drumului dintre Orsova si Moldova Noua.

Dupa ce i-au ajuns in atentie aceste documente, Cuc s-a adresat sefului CNAIR, cerandu-i acestuia sa ia masuri, anunta reprezentantii companiei conduse de catre Stefan Ionita, luni, intr-un comunicat. „Am constatat ca atat DRDP Timisoara, cat si sectia de Drumuri Orsova sunt vinovate, cel putin de indolenta si proasta gestionare a teritoriului aflat in administrare. Din documentele primite reiese ca sectia de Drumuri Orsova detinea parapeti pe stoc, dar ca nu i-a folosit. Directorul Regionalei Timisoara ar fi trebuit sa stie acest lucru si sa dea dispozitie ca acesti parapeti sa fie inlocuiti”, a sustinut ministrul, conform sursei citate.

Drept urmare, Ionita a dispus demiterea lui Horatiu Simion din functia de director al Regionalei Timisoara si a lui  Ion Cunicel, din postura de sef al Sectiei de Drumuri Orsova.

Va amintim ca in urma accidentului a existat un singur supravietuitor- soferul masinii, care a reusit sa se salveze din Dunare si sa anunte ce s-a intamplat. De atunci, scafandrii au fost in mai multe randuri in apa, in zona in care s-a produs accidentul, insa pana la momentul de fata s-a gasit doar autoturismul gol, nu s-a dat de urma copiilor si a adultilor.

sursa foto: Facebook/ISU Caras -Severin

author avatar
Cristina Stefan
90 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger