AcasăNewsDemisii la Finante, in cazul Murfatlar

Demisii la Finante, in cazul Murfatlar

Atat secretarul de stat in Ministerul Finantelor, cat si seful din cadrul Fiscului vizati de decizia procurorilor anticoruptie de a extinge acuzatiile in dosarul Murfatlar au renuntat la functiile detinute.

Este vorba despre Mariana Vizoli si despre Daniel Diaconescu. Ambii au fost plasati, deunazi, sub control judiciar pentru 60 de zile, procurorii suspectandu-i de abuz in serviciu. Atat in cazul secretarului de stat Vizoli, cat si al sefului de la ANAF, Daniel Diaconescu, demisiile au fost deja acceptate de catre ministrul Finantelor. „Asupra integritatii membrilor din conducerea Ministerul Finantelor Publice si ANAF nu trebuie sa existe nicio urma de indoiala”, a tinut sa sublinieze ministrul Anca Dragu, in cazul de fata.

Decizia vine la scurta vreme de cand DNA-ul a facut publice masurile dispuse in continuarea cercetarilor facute in dosarul de fata, in care spun ca prejudiciul se apropie de 600 de milioane de lei, si in care sunt cercetate deja mai multe persoane, unele dintre ele reprezentand societati cu activitati in domeniul producerii si comercializarii de bauturi alcoolice, inclusiv de la varful companiei Murfatlar, motiv pentru care dosarul este cunoscut ca atare, in randul opiniei publice. DETALII AICI.

549 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger