Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Demisii din Cabinetul May, dupa acordul privind Brexit

Demisii din Cabinetul May, dupa acordul privind Brexit

Autor:

Pe fondul aprobarii de catre Guvernul britanic – intr-o sedinta de cinci ore desfasurata ziua precedenta – a textului de acord privind iesirea din Uniunea Europeana, s-au anuntat deja trei plecari din randul Cabinetului condus de catre Theresa May.

 

brexit 1 300x300 Demisii din Cabinetul May, dupa acordul privind BrexitMinistrul pentru Brexit, Dominic Raab, si-a anuntat public demisia, joi, via Twitter, dupa ce in prealabil ii transmisese premierului May o scrisoare continand atat decizia, cat si motivele pentru care a ales sa faca acest pas. “Regret sa spun ca, dupa reuniunea cabinetului de ieri pe tema acordului privind Brexit, trebuie sa demisionez”, se mentioneaza in documentul in cauza.

munca 300x300 Demisii din Cabinetul May, dupa acordul privind BrexitUlterior, prin intermediul aceleiasi retele de socializare si-a comunicat decizia similara si secretarul de stat pentru Munca si Pensii, Esther McVey, care de asemenea i-a adresat Theresei May o scrisoare in care isi anunta demisia din Cabinet si isi comunica motivele pentru care face acest pas, considerand ca acordul de ieri “nu onoreaza rezultatul referendumului” din urma cu doi ani.

Prima decizie de a parasi Cabinetul May a fost cea anuntata de catre Shailesh Vara, care a anuntat, tot pe Twitter, ca i-a trimis premierului, in scris, demisia sa, pas pe care l-a facut “cu multa tristete si regret”.

sursa foto: twitter.com/esthermcvey1, twitter.com/dominicraab    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!