AcasăNewsDemisie la Spitalul Universitar. Doi angajati, in greva foamei

Demisie la Spitalul Universitar. Doi angajati, in greva foamei

Situatia la Spitalul Universitar din Capitala nu pare sa se fi detensionat, dimpotriva.

UPDATE: „Nu accept sa fiu tratata cum ati avut amabilitatea sa o faceti in prezenta Corpului de Control al Ministerului Sanatatii. Va rugam sa va tratati subordonatii cu respect si sa va asumati deciziile luate”, ar fi scris directoarea demisionara in documentul prin care si-a comunicat decizia la varful spitalului, potrivit TVR.

Dupa ce luni mai multi angajati au iesit in curtea unitatii spitalicesti pentru a-si face auzite mai bine nemultumirile, un asistent medical intrand atunci in greva foamei, miercuri s-a aflat ca un reprezentant al conducerii a decis sa renunte la functie. Mai exact, directorul financiar de la Universitar si-a prezentat demisia.

Intre timp, barbatul aflat in greva foamei s-a simtit rau si ca, refuzand sa fie ingrijit la Universitar, ar fi ajuns la Spitalul Militar. Intre timp, omul a revenit la locul in care protesteaza. Lui i s-a alaturat, de miercuri, o alta colega, care a decis sa intre in greva foamei.

In tot acest timp, la unitatea medicala se fac verificari, dupa ce ministrul Sanatatii a cerut Corpului de Control sa faca o investigatie privind modul in care au fost folosite fondurile alocale de MS.

Zilele trecute, dinspre Spitalul Universitar se transmitea, prin intermediul unui comunicat, faptul ca: „activitatea medicala in cadrul spitalului se desfasoara in conditii normale de lucru, iar pacientii internati in sectiile si compartimentele unitatii nu au avut si nu vor avea de suferit. Nu exista lipsa de medicamente, materiale sanitare, dezinfectanti, dovada fiind si solicitarile de transfer dinspre alte unitati sanitare, inclusiv clinici private”.

sursa foto: Facebook

125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger