Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Demis cu nevasta gravida

Demis cu nevasta gravida

Autor:

Alin Petrache a fost demis de la conducerea Clubului Sportiv Municipal Bucuresti pentru ca ar fi intentionat alocarea a peste jumatate de milion de euro pentru organizarea evenimentului care marcheza 10 ani de existenta a clubului.

 

maria marinescu cu alin petrache 1 Demis cu nevasta gravida

Firea îl acuză pe fostul sportiv că a vrut să cheltuiască banii publici într-un mod iresponsabil

“Am luat decizia de a-l schimba din functie pe domnul Alin Petrache pentru ca nu accept si nu voi accepta niciodata ca managerul unei institutii din subordinea Primariei Capitalei, chiar daca este ordonator tertiar de credite, sa cheltuiasca banii publici intr-un mod iresponsabil. Intentia de a cheltui peste jumatate de milion de euro pentru un astfel de eveniment faraonic nu se incadreaza in politica actualei administratii”, a declarat Gabriela Firea.

alin petrache Demis cu nevasta gravida

Alin şi Maria vor deveni părinţi

Alin Petrache a fost numit in functia de director general la CSM Bucuresti pe 11 octombrie 2016. Decizia primarului general vine intr-un moment delicat pentru familia Petrache, pentru ca sotia sa, Maria (fosta Marinescu), spun sursele noastre, este insarcinata in doua luni. Maria mai are un copil dintr-o casatorie cu Frank Collin (condamnat in Franta pentru traffic de droguri), iar Alin a venit in noul camin cu trei fetite. O familie numeroasa a carei bucurie a fost umbrita de demiterea lui Petrache din fruntea CSM Bucuresti.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!