Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Decretul privind revocarea sefei DNA, in Monitorul Oficial

Decretul privind revocarea sefei DNA, in Monitorul Oficial

Autor:

Dupa ce s-a anuntat faptul ca presedintele Iohannis a decis revocarea sefei DNA, in conformitate cu decizia Curtii Constitutionale in acest sens, decizia a luat calea Monitorului Oficial.

 

kovesi1 Decretul privind revocarea sefei DNA, in Monitorul OficialLa mai putin de doua ore de cand de la Cotroceni s-a anuntat, prin vocea purtatorului de cuvant al Presedintiei, ca primul om in stat a decis revocarea Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, decretul prin care s-a redactat, negru pe alb, aceasta hotarare a ajuns in paginile Monitorului Oficial.

In mai putin de un sfert de ora, si anume la ora 12, Laura Kovesi este asteptata la randul sau sa faca precizari, intr-o declaratie de presa, de la sediul DNA.

Pana ca opinia publica sa afle ce anume va anunta Kovesi, ca spunem ca purtatorul de cuvant al Presedintiei a subliniat, intre altele, luni dimineata, faptul ca “prin Decizia nr. 358/2018 Curtea Constitutionala a decis, si citez aici: <<presedintele Romaniei urmeaza sa emita decretul de revocare din functie a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, doamna Laura Codruta Kovesi>>” si ca “Iohannis a afirmat, constant, ca respecta Constitutia si legile tarii si a actionat permanent in acest sens. Prin urmare, in executarea deciziei Curtii Constitutionale nr. 358/2018, Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat, astazi, decretul de revocare  a doamnei Laura Codruta Kovesi din functia de  procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie”. Nu in ultimul rand, s-a mentionat faptul ca liderul de la Cotroceni “subliniaza ca lupta impotriva coruptiei nu trebuie, in niciun caz, abandonata sau incetinita”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!