AcasăNewsDeclaratii la Cotroceni, dupa ce s-au trimis nominalizarile de ministri

Declaratii la Cotroceni, dupa ce s-au trimis nominalizarile de ministri

Desi joaca la limita si e in ofsaid de multa vreme, niciun arbitru nu il fluiera

In mai putin de o ora, se asteapta ca de la Cotroceni sa se faca un anunt, insa nu direct de catre presedintele Iohannis, ci prin intermediul purtatorului sau de cuvant.

Dupa ce in cursul acestei zile premierul i-a trimis sefului statului cele doua noi propuneri decise in sedinta de marti a conducerii PSD, iar seara trecuta Klaus Iohannis a ales sa reactioneze, prin intermediul unei retele de socializare, pentru a-si exprima nemultumirile pe fondul anuntatei OUG pe modificarile legilor justitiei, purtatorul de cuvant al presedintelui iese la declaratii. Precizarile de la Cotroceni vor fi facute, asadar, incepand cu ora 13.

Ramane de vazut daca se va anunta daca Iohannis va accepta ca Daniel Suciu si Razvan Cuc sa preia portofoliile Dezvoltarii si, respectiv, Transporturilor sau daca se vor face noi trimiteri la OUG amintita.

PSD a actionat astazi din nou impotriva Justitiei si a statului de drept, impotriva Romaniei si a cetatenilor. Guvernul PSD vrea sa creeze prin ordonante de urgenta un statut special pentru cei care au probleme in justitie. Si romanii, si liderii europeni stiu ca nu exista nicio alta justificare pentru obsesia de a slabi pana la ineficienta justitia din Romania, in afara de interesele personale. Romania nu poate fi pusa la dispozitia celor care vor sa instaureze controlul politic asupra justitiei”, transmitea, seara trecuta, Iohannis, via Facebook.

author avatar
Cristina Stefan
162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger