AcasăNewsDecizie soc a magistratilor: Cristian Cioaca va fi eliberat!

Decizie soc a magistratilor: Cristian Cioaca va fi eliberat!

Condamnat la 21 de ani de inchisoare, pentru uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, si la doi ani de inchisoare pentru profanare de morminte, politistul Cristian Cioaca a primit, vineri dupa-amiaza, o veste uriasa.

Dupa ce, initial, solicitarea lui de a fi anchetat in libertate a fost pusa in asteptare, o comisie de divergenta de la Curtea de Apel Pitesti a decis, vineri dupa-amiaza, ca Cioaca poate fi anchetat in libertate.

Condamnarea initiala nu era si definitiva, iar comisia de divergenta de la Curtea de Apel Pitesti a stabilit ca Cioaca nu mai poate influenta ancheta, astfel ca el poate fi eliberat pana se da o sentinta finala in acest caz.

Initial, joi, doi magistrati de la Curtea de Apel Pitesti au judecat solicitarea lui Cristian Cioaca si nu au ajuns la un verdict, astfel ca, vineri, un complet de divergenta alcatuit din trei judecatori a acceptat solicitarea politistului.

Incarcerat la Penitenciarul Colibasi, Cioaca poate fi eliberat chiar de vineri seara, reprezentantii institutiei respective asteptand decizia in scris a comisiei de la Curtea de Apel Pitesti.

Cioaca s-a aparat intotdeauna sustinand ca Elodia Ghinescu a plecat in strainatate.

author avatar
Cristi Ionita
433 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger