Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » DECIZIE RADICALA: Copiilor romi care nu merg la scoala le-ar putea fi sistata alocatia!

DECIZIE RADICALA: Copiilor romi care nu merg la scoala le-ar putea fi sistata alocatia!

Autor:

Presedintele Traian Basescu a declarat ca trebuie luate masuri radicale, astfel incat si copiii romi sa fie la fel de instruiti ca majoritarii, adaugand ca ar merge pana la “a asista alocatia pentru copii daca nu se duc la scoala”.

 

romi DECIZIE RADICALA: Copiilor romi care nu merg la scoala le ar putea fi sistata alocatia!Seful statului a declarant, la Digi 24, ca a constatat o crestere foarte rapida a populatiei rome, in timp ce populatia romana este in continua scadere.

“Se schimba structura populatiei si viteza va fi tot mai mare. Ma ingrozeste, si de ce deschid aceste subiect: se va mentine situatia si va trebui ca generatia care vine sa tina un numar mult mai mare de pensionari. Daca scade generatia tanara, cum sa tii un numar mult mai mare de pensionari?”, a spus Basescu.

Presedintele Romaniei a mai mentionat ca trebuie luate masuri astfel incat copiii romi sa mearga la scoala.

“Un lucru este clar, daca nu se schimba tendinta, si nu pot fi optimist, trebuie sa facem sa mearga la scoala copiii romi si as merge pana la a asista alocatia pentru copii daca nu se duc la scoala. Daca se mentine tendinta, aceasta minoritate va deveni destul de consistenta si trebuie sa fie la fel de instruita ca si majoritarii. Trebuie facut ceva”, a declarat Basescu.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-10-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!